In sfarsit vad si eu pe cineva care a inteles piesa care s-a jucat pentru al face pe Ceausescu "dusmanul poporului" si sa il poata asasina prin lovitura de stat. Sleahta de trepadusi au facut ca timpurile de austeritate si de platire a datoriei externe sa fie asa de grea pe spatele romanului de rand. Da, era intrecere intre zelosii mincinosi care sa raporteze mai mult si sa propuna noi masuri de austeritate, pentru ca oricum, se intorceau , aratau cu degetul si dadeau vina pe Ceausescu.
Dan G
On 6/12/2011 10:54 PM, M Cristian Ioan wrote:

apopo de “membrii cepex si familiile lor”!
era in 2006, in taxi spre gara, soferul se dovedeste un vajnic adorator al tovarasului dar macar UNUL din lucrurile pe care le-a spus are sens: Carmaciul a fost acuzat de genocid, ca ne-a tinut in frig si foame. dar UNDE sunt toti cei care ii dadeau raportarile umflate? care masluiau cifrele ca sa apara ca totul merge bine? in Decembrie 1989, toata vina a cazut pe Odiosul si Sinistra, care au fost impuscati dupa un simulacru de proces
oare chiar asa a fost? cei doi operau intr-un vid?
nu au avut si colaboratori?
cei care luau notile le vizitele de lucru si ii laudau, ii incurajau in paranoia? care la revolutie s-au dat peste cap si s-au facut buni si frumosi, nevinovati, acum o duc mult mai bine decat inainte de 1989?
*From:* Arhitectura <mailto:d...@dsclex.ro>
*Sent:* Friday, June 10, 2011 5:14 PM
*To:* protest-ro@yahoogroups.com <mailto:protest-ro@yahoogroups.com>
*Subject:* Re: [protest-ro] Re: vremuri de criza
Acum cand Nastase, Hrebenciuc, Mitrea, etc, au zeci de case si MII de hectare, ii doare exact in gaura curului de orice masuri "reparatorii". Aaaaa...... daca iti propui sa ii impusti si pe ei, sa le confisti averile, etc., poate primim si noi de o bere. :))) Ceea ce nu am inteles noi atunci si ei stiau foarte bine, este ca o trecere NORMALA de la un sistem social, politic, la altul, NU se poate face fara mii/sute de mii de cadavre ! Adica sa-i fi luat incepand de la secretar de partid (de uzina) pana la membrii CPEX si toate familiile lor si sa-i fi pus sa termine Canalul Bucuresti-Dunare.
Cu 1.000 de calori, norma de harna pe zi ! :)
Acum e degeaba !
Poti sa limitezi la un mandat functia politica, ca degeaba, astia au bani sa il cumpere si pe bunelul tau, din mormant .... si sa-l puna deputat (-ul lor) !!! Si nu e povestea cu baba care nu vroia sa treaca strada, ci povestea cu trenul care vine o data la la ... 50 de ani.
Daca nu l-ai prins ........


Raspunde prin e-mail lui