Imteresanta perspectiva!
I guess this is how Iliescu justified Mineriadele, too!
Dan G
On 6/18/2011 3:01 PM, dan-calin wrote:

Mineriada din iunie 90 a fost doar raspunsul la violentele asasine ale grupurilor care incercau sa puna mina pe putere. Desi votul din 20 mai a fost extrem de clar, niste veleitari cu visuri dictatoriale, au incercat sa rastoarne vointa populara. Asa ca au continuat sa ocupe (prin niste bieti manipulati) piata Universitatii. Cind in cele din urma au fost evacuati din piata, in citeva ore s-a organizat o tentativa de lovitura de stat, atacind TOATE institutiile statului democrat, pentru a impune o dictatura a unui grupuscul.
Atunci, asasinii pe care dvs, ii ridicati in slavi, au ucis.
Statul era prea slab, militia si armata erau timorate pentru ca in decembrie 89 au facut multe rele, asa ca minerii, o gloata dezlantuita, a dat peste cap visele de marire ale unora care si vedeau anulate alegerile libere. Sint convins ca daca minoritarii dvs. ar fi acceptat rezultatele alegerilor si ar fi eliberat piata Universitatii sau nu ar fi atacat statul roman pentru forta anularea rezultatelor alegerilor, minerii nu au fi venit. Nu stiu ca minerii sa fi omorit pe cineva, dar stiu ca in inghesuiala de a da foc la ministere si TV, unii dintre agresori au fost raniti. Multi au luat bataie de la gloata de mineri pentru motive puerile: ochelari, plete, o privire, samd. Gloata identica cu cea din revolutia franceza. O forta manipulabila. Daca au fost morti, ei au murit ucisi de colegii dvs. De asasinii naimiti pentru o lovitura de stat. Gloata. Aceeasi gloata de mineri care un an mai tirziu ataca statul si guvernul!
Asta este ordinea istorica si reala, sint cauze si efecte.
Pentru cei 120 de miliarde euro datorie publica a Romaniei, astept sa prezentati sursa credibila. Eu va dau una de la mine: http://gazeta-afacerilor.ro/2011/03/25/datoria-publica-a-romaniei-s-a-redus-in-ianuarie-cu-18-la-19038-miliarde-lei/ Cautati cu: http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=datoria+publica+a+romaniei+2011&ie=UTF-8&oe=UTF-8 <http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=datoria+publica+a+romaniei+2011&ie=UTF-8&oe=UTF-8> Cit priveste datoria externa a Romaniei, care nu este tot una cu datoria publica, BNR va ofera date exacte nu MASULUITE din tastatura!
http://www.conferintadepresa.ro/2011/06/14/bnr-balanta-de-plati-si-datoria-externa-aprilie-2011/
Si ma intreb cit de bagat ati fost in incercarea de lovitura de stat din iunie 90? Cite gloante ati tras, cite molotovuri ati aruncat? Pe citi i-ati ranit/ucis in incercarea disperata de a ne impune o alta dictatura?


DC? T

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum!
Cînd se suie scroafa în pom
Cine tace nu e om.
--- In protest-ro@yahoogroups.com, M Cristian Ioan <cristioanm@...> wrote:
>
> incepe ca o explicatie logica, dar pe urma se rupe firul
>
> âEURoecolegii meiâEUR? sunt victimele, colegii Dvs. sunt cei care au ucis
>
> asat se poate vedea usor, faceti o plimbare pina la Straulesti II, sa numarati âEURoeneidentificatiiâEUR? din iunie 1990
>
> si oricum ,i-ar fi rusine cu niste âEURoecolegi asasiniâEUR? asa de prosti, incat nu nuai ca nu reusesc lovitura de stat, dar chiar sunt ei lichidati!
>
> Cris.
>
> From: dan-calin
> Sent: Saturday, June 18, 2011 2:55 AM
> To: protest-ro@yahoogroups.com
> Subject: [protest-ro] Re: va rog frumos!
>
>
>
> Mineriada din iunie 90 a fost doar raspunsul la violentele asasine ale grupurilor care incercau sa puna mina pe putere. > Desi votul din 20 mai a fost extrem de clar, niste veleitari cu visuri dictatoriale, au incercat sa rastoarne vointa populara. > Asa ca au continuat sa ocupe (prin niste bieti manipulati) piata Universitatii. > Cind in cele din urma au fost evacuati din piata, in citeva ore s-a organizat o tentativa de lovitura de stat, atacind TOATE institutiile statului democrat, pentru a impune o dictatura a unui grupuscul.
> Atunci, asasinii pe care dvs, ii ridicati in slavi, au ucis.
> Statul era prea slab, militia si armata erau timorate pentru ca in decembrie 89 au facut multe rele, asa ca minerii, o gloata dezlantuita, a dat peste cap visele de marire ale unora care si vedeau anulate alegerile libere.
>
> Sint convins ca daca minoritarii dvs. ar fi acceptat rezultatele alegerilor si ar fi eliberat piata Universitatii sau nu ar fi atacat statul roman pentru forta anularea rezultatelor alegerilor, minerii nu au fi venit. Nu stiu ca minerii sa fi omorit pe cineva, dar stiu ca in inghesuiala de a da foc la ministere si TV, unii dintre agresori au fost raniti. > Multi au luat bataie de la gloata de mineri pentru motive puerile: ochelari, plete, o privire, samd. Gloata identica cu cea din revolutia franceza. O forta manipulabila. > Daca au fost morti, ei au murit ucisi de colegii dvs. De asasinii naimiti pentru o lovitura de stat.
>
> Gloata. Aceeasi gloata de mineri care un an mai tirziu ataca statul si guvernul!
>
> Asta este ordinea istorica si reala, sint cauze si efecte.
>
> >
>Raspunde prin e-mail lui