Cred ca am mai mentionat ca titlul de pesederist nu imi spune nimic, si in general am un dispret total fata de bulibaseala asta politica care nu prea aduce nimic bun si /sau util, Nu-l insulta pe bietul dcct cu titlul de inginer, habar nu are ce este aia si cu ce se mananca! Esti bucurestean, sau mi se pare mie?
Dan G
On 6/19/2011 5:35 AM, M Cristian Ioan wrote:

1. da, m-a shocat (desi venind de la un pedeserist, nu ar trebui!) tratarea la mishto si acuzatia de “masluire”! habar nu am care e valoarea exacta, si nici nu ma intereseaza, ce stiu este ca TREBUIE SA DAM INAPI BANII AIA, si nu vad cum se poate face! dc?t a avut o atitudine de avocat, nu de inginer, ca numai avocatul isi para clientul criminal cu astfel de tertipuri apopo de executiile si impuscaturile de care tot vorbeste dc?t, daca sunt conamnat la moarte, putin imi pasa daca plutonul de executie are 9 membri sau 15, si daca folosesc arme de calibru 7,62 sau o mitraliera grea, asemnea amanunte sunt IRELEVANTE ...
2. da, af ost o figura de stil, nascuta din disperare!
stiu bine ca FMI au experienta indelungata la stors banii, si nu te jupoaie de toot, uite la Grecia, se va face nu doar re-esalonare, ci si RESTRUCTURAREA datoriei, adica daca nu o poate plati pe toata, i se reduce datoria!
*From:* dan G <mailto:d...@ghiocel.com>
*Sent:* Sunday, June 19, 2011 10:01 AM
*To:* protest-ro@yahoogroups.com <mailto:protest-ro@yahoogroups.com>
*Subject:* Re: [protest-ro] sigur ca este foarte serios!

Da, sunt de acord, si de aceea am si observat ca primul comentariu al lui dcct a fost la mishto, sa "precizeze" valoare datoriei, ca si cum asta este important. Trebuie sa recunosc , nu mai am asteptari desarte ca o sa gasesc inteligenta si seriozitate pe Internet. FMI -ul nu pune chiar mana in gat, in niste sute de ani au invatat sa stoarca cu socoteala ca sa obtina ceva, pentru ca daca storc prea tare, nu mai capata nimic.
Raspunde prin e-mail lui