Nu stiu pe unde mai este poza, dar daca o gasesc, o scanez si o postez. Se poate recunoaste cladirea usor Pe vremurile alea erau Ford T, am poze cu masina bunicului.Apropos de Fordul T si aventurile cu el, a fost o rotita dintata care s-a rupt si pe care bunicu-meu a inlocuit-o cu una taiata cu briceagul din lemn de alun si care a mai tinu aproape un an. Sau emotii pe valea Prahovei iarna cand numai un copac bine plasat a evitat caderea in vale, agatand masina chiar pe buza prapastiei.
Dan G
On 7/4/2011 9:14 PM, M Cristian Ioan wrote:

mi-am inchipuit, prin eliminare!
in anii ‘60 nu era Ford, iar in anii ‘50 nu avea cum sa fie o firma americana in Romania socialista da, nu cred ca se PRODUCEAU masini Ford aici, dar avea perfect sens, cel care se ocupa cu distributia, cu vanzarile, sa aiba si ateliere de intretinere, de reparatii, unde se fac sau cel putin sa monteaza piesele de schimb – prin 1930 nu cred ca exista notiunea de “service auto”!
*From:* dan G <mailto:d...@ghiocel.com>
*Sent:* Tuesday, July 05, 2011 12:35 AM
*To:* protest-ro@yahoogroups.com <mailto:protest-ro@yahoogroups.com>
*Subject:* Re: [protest-ro] industria care a fost

Da, ma amuzau contactoarele care se faceau la Electronica pentru televizoare. Cred ca asa le spunea. Daca esti familiar cu Bucurestiul, stii ca Automatica, blocul nou este langa o hala veche la caramida rosie. Acolo era Fordul inainte de razboi. Aveam pe undeva o poza din anii '30 cu emblema Ford in partea de sus a cladirii. Presupun ca de fapt era o combinatie de reprezentanta de Ford, cu mentinere si reparatii. Bunicul meu avea Forduri pe care le schimba cam in fiecare an, de aceea probabil avea poza.Raspunde prin e-mail lui