Nu este asa de inalta! Ce s-a mai intamplat pe la Voineasa, s-a extins? Aveam machete cu cabanele care se construiau la Voineasa prin toata casa! Am fost cu masina pe platoul Bucegilor de multe ori, pana visavis de Omul (langa Valea Cerbului). Am fost si pe Transfagarasean. Transfagarasanul ajunge pe la Balea Lac Cat este altitudinea acolo? Faptul ca Pasul Urdele este "cel mai inalt din tara" ne-a tentat tare. Pe aici prin Sierra, se trec muntii prin pasuri de peste 3000 de metri tot timpul. Unele sunt inchise iarna, altele sunt tinute deschise tot anul
(Hahaha! Aventura mare, in special iarna!)
Dan G
On 12/11/2011 4:51 AM, M Cristian Ioan wrote:

cam inalta pentru o trecatoare!
am auzit de Transalpina, nu am fost, am vazut doar clipuri pe Youtube
cand eram eu mic, la Obarsia Lotrului se ajungea numai pe jos
cat despe “manelizarea” pasului Udrele vezi, de asta l-a asfaltat Ministra, ca ii poarta numele!) trebuie sa vezi si partea buna: la 2200 m altitudine, mare parte din an va blocat drumul cu zapada, asa ca grataragii, chiar daca au cauzuicuri de iarna, nu vor putea fi prezenti acolo tot timpul!
*From:* ARIN <mailto:arini...@gmail.com>
*Sent:* Sunday, December 11, 2011 12:24 PM
*Subject:* Re: [protest-ro] Boc strikes again >:)

E o veche trecatoare folosita inca de daci si romani - au asfaltat-o anul asta, ai lu' Woodrea, ca doar nu se merita un asa gol alpin frumos si relativ putin umblat sa fie lasat fara asfalturi, gratare... manele... chestii fine, ce stii tu? >:)


Raspunde prin e-mail lui