Si, cum face SMURDul ? Trimite nota de plata acasa dupa aceea? Nu reusesc sa inteleg cine plateste. Da, ai drepfate , sunt considerate diferite, dar daca pedofilul se "ocupa" de baietei este poponar, ce ne mai invartim dupa deget? Da, va fi interesant de vazut ce se va mai intampla cu negrul asta musulman. Daca poti sa iti inchipui, nimeni nu stie cine este asta de fapt!
Este un mister mai dihai decat asasinarea lui Kennedy!
Dan G
On 1/10/2012 7:23 AM, M Cristian Ioan wrote:

da, serviciul SMURD era “pe gratis”, adica nu iti cerea banu; jos inainte sa intervina cei de la descarcerare si sa te ia ambulanta de Michael Jackson eu stiam ca a fost pedofil, nu homalau, sunt lucrui diferite iar cu Obama, nu conteaza daca Arhitectra il place sau nu, ci daca o sa fie reales sau nu!
*From:* dan G <mailto:d...@ghiocel.com>
*Sent:* Tuesday, January 10, 2012 4:27 PM
*Subject:* Re: [protest-ro] Moarte Salvarii si SMURD!

Presupun ca serviciul "ca la carte" al lu' el Zorabu' era pe gratis si filantropist, nu-i asa? Stiu ca nu muncesti pe arsice, cine si-ar risipi arsicele pentru un somer prapadit, eram doar curios care a fost misculatia arabului. Am inteles, idolii si eroii tai sunt obama si Michael Jackson! Ai gusturi bune! Doi suspectati de poponarie!
Dan GRaspunde prin e-mail lui