Da, dar nu e de mirare! Romanu' este invatat sa vanda tot!
Daca am inteles bine. la Rosia Montana rade tot muntele, nu?
Dan G
On 1/12/2012 12:28 AM, M Cristian Ioan wrote:


aur nu o sa mai gasesc, doar in cantitati detectabile spectrografic!
in schimb cianuri si metale grele, da
COncentratia este relativ mica , este pefect posibil ca o baie sa nu fie fatala, insa efectele se vor manifesta pe termen LUNG, inclusiv pe distante mari.
Foarte bine cu minele din Colorado!
bine si pt ca nu se distruge mediul, dar si pentru ca aurul a ramas acolo
Daca maine SUA re nevoie disperat de aur, il poate exploata, cu toate consecintele, dar noi ce o sa facem fara nimic la RMGC?! Iar poimanie pot fi puse la punct tehnologiii eficiente si nepoluate, asa ca aurul din COlorado se poate extrage fara a afecta grav mediul. Pentru noi insa va fi prea tarziu, ca am rama si FARA aur si alte metale pretioase, si CU peisajul distrus si lacuri de steril toxic!
*From:* dan G <mailto:d...@ghiocel.com>
*Sent:* Thursday, January 12, 2012 9:20 AM
*Subject:* Re: [protest-ro] Daca francezii pun mana pe spitale si olandezii pe case- MAI LE PUTEM LUA INAPOI Dupa ce pleaca aia din Rosia Montana, iti pui si tu slipul si te duci in lac, poate mai gasesti aur. Cred ca am mai spus-o, evident nu este treaba mea, dar exploatarea de genul asta are ca efect principal distrugerea mediului nu recuperarea aurului. Compania de exploatare isi face banii din subventiile de la stat si scutirile de taxe. Ti-am dat exemplu minele de aur din Colorado care sunt inchise toate pentru ca nu se pot exploata fara metode de distrugere a mediului.


Raspunde prin e-mail lui