Chestiile astea sunt inerente si inevitabile
In momentul in care ai o populatie care nu mai are taria libertatii si responsabilitatii si cere panicata ajutorul guvernului, guvernul le satisface dorinta dar asa cum poate el. Este o situatie asemanatoare in domeniul sanatatii. Oamenii nu sunt in stare sau dispusi sa isi ia responsibilitatea si la orice bubita se duc la preotul doctor sa le ia responsabilitatea de pe umeri!
Uita-te ce populare si cerute sunt vaccinurile.
OM? Gresesti dublu! Cum iti inchipui ca saracu' om de ordine pe umerii caruia ai pus ordinea si siguranta, poate sa isi ia responsabilitatea sa te declare OM? Cum iti inchipui ca omu' ala simplu are discernamantul necesar sa iti citeasca fata? Ai fost in Bucuresti cand a fost Mineriada? Cum isi dadeau seama minerii aia cine e bun si cine e rau, pe cine sa bumbaceasca si pe cine nu?
Dan G
On 1/18/2012 9:28 PM, Cristian Ioan wrote:
ba da, ma deranjeaza!
asta vara m-a tinut un sfert de ora pt placuta in mana
si in avion mi se pare un abuz ca nu ma lasa cu surubelnita National Instruments sau cu stical de apa plata, desi arat clar ca este apa plata si nu altceva. Iar faza cu forefecuta de unghii este de-a dreptul grotesca, adica o sa omor paza, 6 stewardese si 2 piloti cu un varf fde otel de 1,5 cm?!? cel mai rau ma dernajeza PREZUMPTIA DE VINOVATIE, nu poate sa se uite la figura mea si sa vada ca sunt OM, nu cioroi imputit?!
*From:* dan G <mailto:d...@ghiocel.com>
*Sent:* Thursday, January 19, 2012 3:12 AM
*To:* Cristian Ioan <mailto:cristian.i...@gmail.com> ; protest-ro@yahoogroups.com <mailto:protest-ro@yahoogroups.com>
*Subject:* Re: [protest-ro] s-a declarat "stare de urgenta"?
Nu prea stiu eu care ar fi abuzul si dece?
Ce ai propune? Cand te duci la Otopeni si te cauta, nu este abuz?

Raspunde prin e-mail lui