I have only just started using ProText so I admit that this problem is
probably of my own doing.

In TexMakerX 2.1 (svn1774) on a WindowsXP machine when I click on the
"View DVI" icon, I receive an error message. This is the message:

MiKTeX Problem Report
Message: Windows API error 2: The system cannot find the file specified.

Data: C:\Documents and Settings\Gerard\and.dvi
Source: Libraries\MiKTeX\Core\win\winFile.cpp
Line: 477
MiKTeX: 2.9
OS: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)
Invokers: explorer/texmakerx
SystemAdmin: yes
PowerUser: no
Root0: C:\Documents and Settings\Gerard\Application Data\MiKTeX\2.9
Root1: C:\Documents and Settings\Gerard\Local Settings\Application
Data\MiKTeX\2.9 Root2: C:\Documents and Settings\All Users\Application
Data\MiKTeX\2.9 Root3: C:\Program Files\MiKTeX 2.9
UserInstall: C:\Documents and Settings\Gerard\Application
Data\MiKTeX\2.9 UserConfig: C:\Documents and
Settings\Gerard\Application Data\MiKTeX\2.9 UserData: C:\Documents and
Settings\Gerard\Local Settings\Application Data\MiKTeX\2.9
CommonInstall: C:\Program Files\MiKTeX 2.9 CommonConfig: C:\Documents
and Settings\All Users\Application Data\MiKTeX\2.9 CommonData: 
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\MiKTeX\2.9

It appears to be looking for a file named: "and.dvi" when, at least in
this particular case, it should be looking for a file named:
"Report.dvi" which does exist.


-- 
Gerard ✌
ger...@seibercom.net

Disclaimer: off-list followups get on-list replies or get ignored.
Please do not ignore the Reply-To header.
__________________________________________________________________
--
http://tug.org/protext/

Reply via email to