I test every release on MSVC (2005 and 2008; 2010 wasn't around yet when
2.3.0 was released).  I did not see these problems.  What version are you
using?

You could try downloading the latest version of gtest from
googletest.googlecode.com and replacing the gtest directory with it.  Note
that as of the last release, the VS projects for gtest needed a couple small
tweaks to the linker settings -- see the autogen.sh in the top-level
protobuf dir which (among other things) applies these tweaks.

On Sun, Nov 14, 2010 at 9:06 AM, GDotBookGenius <gdotthe...@gmail.com>wrote:

> I am trying to built the VS solution under the protobuf-2.3.0/
> vsprojects folder, but it comes up with errors. 2549 of them to be
> exact. It seems to onl y be the test projects that fail to build
> (gtest, gtest_main, test_plugin, tests, lite_test). The problem seems
> to be with the template classes defined in gtest-tuple.h.
> The warning at the top of this file says it was generated by a script.
> Which script was it?
> How can I fix this?
>
> --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups
> "Protocol Buffers" group.
> To post to this group, send email to proto...@googlegroups.com.
> To unsubscribe from this group, send email to
> protobuf+unsubscr...@googlegroups.com<protobuf%2bunsubscr...@googlegroups.com>
> .
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/protobuf?hl=en.
>
>

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"Protocol Buffers" group.
To post to this group, send email to proto...@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
protobuf+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/protobuf?hl=en.

Reply via email to