Hi TJ,

Thanks for testing it. 
This is actually pretty strange, I will further see if I can find where
is the problem. 

Indeed 3G is a lot faster than the other options if not using WiFi :)

Arthur

On Wed, 2008-09-10 at 15:17 -0700, T.J. Crowder wrote:
> Hi again,
> 
> I was out and about earlier where I could get 3G signal, and so I
> cleared my iPhone Safari cache (just in case) and went to
> script.aculo.us.  No problems, the logo and bubbles appeared and
> animated and all of that.
> 
> No idea why it's not working for you, but it doesn't appear to be a
> general iPhone or 3G thing.  Works on my iPhone whether I use GPRS,
> 3G, and WiFi.  Mind you, it's a *lot* faster with the last two.
> 
> -- T.J. :-)
> 
> On Sep 10, 8:32 pm, "T.J. Crowder" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > Hi,
> >
> > > With the iPhone, the front page ofhttp://script.aculo.usloads, but I
> > > don't get the logo and the balloon images.
> >
> > That's really strange.  Next time I'm out and about, I'll call up the
> > page when I'm in a 3G area and see what happens.  I can't see what
> > possible difference it could make to be using 3G vs. GPRS vs. WiFi
> > other than speed, and 3G should lie in the middle, in speed terms,
> > between GPRS (which is at best a 56k modem, IIRC) and WiFi (which in
> > my case is about 2.5Mbps).
> > --
> > T.J. Crowder
> > tj / crowder software / com
> >
> > On Sep 10, 7:24 pm, Arthur <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >
> > > Hi Tj,
> >
> > > Thanks for your message.
> >
> > > I'm in The Netherlands, Amsterdam using T-Mobile. Almost anywhere
> > > works with 3G.
> >
> > > With the iPhone, the front page ofhttp://script.aculo.usloads, but I
> > > don't get the logo and the balloon images.
> >
> > > In the notebook I was using a Vodaphone UMTS device. I had the same
> > > results for this page and similar results for
> > > pages with Appear/Fade effects, Windows OS en Firefox / IE 7.
> >
> > > Arthur
> >
> > > On Sep 10, 7:51 pm, "T.J. Crowder" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >
> > > > Hi,
> >
> > > > I just triedhttp://script.aculo.usonmyiPhone 3G with WiFi turned
> > > > off, and the front page (including the balloon images) loaded fine.  I
> > > > don't live in an area with a 3G or even EDGE signal, so it was using
> > > > whatever underlying fallback it is that O2 UK uses (GPRS, I'm
> > > > guessing).  It wasn't fast, but it did load.  (With the WiFi turned
> > > > on, it loads fast enough that the balloons do their animation thing --
> > > > not well, the iPhone isn't that fast a machine for obvious reasons,
> > > > but functionally.)
> >
> > > > FWIW,
> > > > --
> > > > T.J. Crowder
> > > > tj / crowder software / com
> >
> > > > On Sep 10, 5:47 pm, Arthur <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >
> > > > > Hi,
> >
> > > > > I made a simple photo gallery with scriptaculous and prototype.
> > > > > It works fine, but it doesn't show the images when using a UMTS
> > > > > connection.
> > > > > I tried it with a UMTS device in a notebook, the images are not loaded
> > > > > and the scriptaculous effects doesn't work. It also does not work in
> > > > > an iPhone in 3G, but it works perfectly if using WiFi.
> >
> > > > > The page script.aculo.us seems to have the same problem.
> >
> > > > > I have searched what the problem can be but I could not find it
> > > > > (yet).
> >
> > > > > Anyone has this experience and could solve it, or has maybe some tips?
> >
> > > > > Thanks.
> >
> > > > > Arthur van Assenderp
> >
> >
> > 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"Prototype & script.aculo.us" group.
To post to this group, send email to prototype-scriptaculous@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/prototype-scriptaculous?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to