you may want to cancel the question here and ask at the forum.

good luck!

On Mon, Oct 17, 2016 at 2:45 PM, Muhammad Yousuf Khan <sir...@gmail.com>
wrote:

> Any help guys ?
>
> On Mon, Oct 17, 2016 at 6:41 PM, Muhammad Yousuf Khan <sir...@gmail.com>
> wrote:
>
> >  i have recently installed debian 8.x LXC container on my 4.x Proxmox
> > server. however i found a strange problem. my container can ping local
> net
> > without any problem. like my container ip is 10.51.100.134 so i can
> > 10.51.100.8 and other nodes successfully. however when i try to ping
> google
> > i can not make it work. i am sure that nothing is blocking the traffic.
> > even i can see echo reply packet on Proxmox host and on firewall too that
> > nothing is blocking the traffice but on Guest LXC container it shows that
> > INTERNET is not working here is the result of my proxmox host.
> >
> > 18:32:48.821877 IP 10.51.100.134 > 110.93.194.226: ICMP echo request, id
> > 1307, seq 7, length 64
> > 18:32:48.822999 IP 110.93.194.226 > 10.51.100.134: ICMP echo reply, id
> > 1307, seq 7, length 64
> > 18:32:49.829851 IP 10.51.100.134 > 110.93.194.226: ICMP echo request, id
> > 1307, seq 8, length 64
> > 18:32:49.831079 IP 110.93.194.226 > 10.51.100.134: ICMP echo reply, id
> > 1307, seq 8, length 64
> > 18:32:50.837884 IP 10.51.100.134 > 110.93.194.226: ICMP echo request, id
> > 1307, seq 9, length 64
> > 18:32:50.838963 IP 110.93.194.226 > 10.51.100.134: ICMP echo reply, id
> > 1307, seq 9, length 64
> > 18:32:51.845981 IP 10.51.100.134 > 110.93.194.226: ICMP echo request, id
> > 1307, seq 10, length 64
> > 18:32:51.847082 IP 110.93.194.226 > 10.51.100.134: ICMP echo reply, id
> > 1307, seq 10, length 64
> > 18:32:52.853941 IP 10.51.100.134 > 110.93.194.226: ICMP echo request, id
> > 1307, seq 11, length 64
> > 18:32:52.855016 IP 110.93.194.226 > 10.51.100.134: ICMP echo reply, id
> > 1307, seq 11, length 64
> > 18:32:53.862228 IP 10.51.100.134 > 110.93.194.226: ICMP echo request, id
> > 1307, seq 12, length 64
> > 18:32:53.863357 IP 110.93.194.226 > 10.51.100.134: ICMP echo reply, id
> > 1307, seq 12, length 64
> >
> > you guys can see my proxmox box can receive echo reply but my guest
> > doens't show it.
> >
> > i tried everything. i checked firewall rules and enable forwarding. but
> > nothing helped. can anyone please suggest something
> >
> > Thanks,
> > Yousuf
> >
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user@pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
>
_______________________________________________
pve-user mailing list
pve-user@pve.proxmox.com
http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user

Reply via email to