Hi guys

I set up a Linux Debian Box, with istgt installed. Here's the config for
istgt:

[Global]
  Comment "Global section"
  NodeBase "iqn.2017-08.iscsi2.homegiba.com.br"
  PidFile /var/run/istgt.pid
  AuthFile /etc/istgt/auth.conf
  MediaDirectory /var/istgt
  LogFacility "local7"
  Timeout 30
  NopInInterval 20
  DiscoveryAuthMethod Auto
  MaxSessions 16
  MaxConnections 4
  MaxR2T 32
  MaxOutstandingR2T 16
  DefaultTime2Wait 2
  DefaultTime2Retain 60
  FirstBurstLength 262144
  MaxBurstLength 1048576
  MaxRecvDataSegmentLength 262144
  InitialR2T Yes
  ImmediateData Yes
  DataPDUInOrder Yes
  DataSequenceInOrder Yes
  ErrorRecoveryLevel 0
[UnitControl]
  Comment "Internal Logical Unit Controller"
 Portal UC1 127.0.0.1:3261
  Netmask 127.0.0.1
[PortalGroup1]
  Comment "PVE"
  Portal DA1 10.1.1.200:3260
[InitiatorGroup1]
  Comment "Initiator Group1"
  InitiatorName "ALL"
[LogicalUnit1]
  Comment "Hard Disk Sample"
  TargetName disk1
  TargetAlias "Data Disk1"
  Mapping PortalGroup1 InitiatorGroup1
  AuthMethod Auto
  AuthGroup AuthGroup1
  UseDigest Auto
  UnitType Disk
  LUN0 Storage /dev/zvol/datastore1/iscsi1 Auto


I have set up the ssh key as well and I can log in using that key.

Indee, I have sucessful add the ZFS Over iSCSI storage and I can see the
disks.

But when I try to add some disk when I create a VM I get the erro below:


No configuration found. Install istgt on 10.1.1.200 at
/usr/share/perl5/PVE/Storage/LunCmd/Istgt.pm line 99. (500)

My istgt is running and up!

What can I doing wrong in this case???

Thanks for any help.
_______________________________________________
pve-user mailing list
pve-user@pve.proxmox.com
https://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user

Reply via email to