Hi André,

I don't see a postinstall.log but this is inside the postinstall.bat file
wrt qgis.bat:

echo Running postinstall qgis.bat...>>postinstall.log 2>&1
%COMSPEC% /c etc\postinstall\qgis.bat>>postinstall.log 2>&1
ren etc\postinstall\qgis.bat qgis.bat.done>>postinstall.log 2>&1

the qgis.bat file in etc\postinstall reads:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
textreplace -std -t bin\qgis.bat
textreplace -std -t bin\qgis-browser.bat
textreplace -std -t bin\qgis-designer.bat
textreplace -std -t bin\python-qgis.bat

REM get short path without blanks
for %%i in ("%OSGEO4W_ROOT%") do set O4W_ROOT=%%~fsi
if "%OSGEO4W_DESKTOP%"=="" set OSGEO4W_DESKTOP=~$folder.common_desktop$

if not %OSGEO4W_MENU_LINKS%==0 mkdir "%OSGEO4W_STARTMENU%"
if not %OSGEO4W_MENU_LINKS%==0 nircmd shortcut "%O4W_ROOT%\bin\nircmd.exe"
"%OSGEO4W_STARTMENU%" "QGIS Desktop 2.14.3" "exec hide
%O4W_ROOT%\bin\qgis.bat" "%O4W_ROOT%\apps\qgis\icons\QGIS.ico"
if not %OSGEO4W_MENU_LINKS%==0 nircmd shortcut "%O4W_ROOT%\bin\nircmd.exe"
"%OSGEO4W_STARTMENU%" "QGIS Browser 2.14.3" "exec hide
%O4W_ROOT%\bin\qgis-browser.bat" "%O4W_ROOT%\apps\qgis\icons\browser.ico"
if not %OSGEO4W_MENU_LINKS%==0 nircmd shortcut "%O4W_ROOT%\bin\nircmd.exe"
"%OSGEO4W_STARTMENU%" "Qt Designer with QGIS 2.14.3 custom widgets" "exec
hide """%OSGEO4W_ROOT%\bin\qgis-designer.bat""
"%O4W_ROOT%\apps\qgis\icons\QGIS.ico"

if not %OSGEO4W_DESKTOP_LINKS%==0 mkdir "%OSGEO4W_DESKTOP%"
if not %OSGEO4W_DESKTOP_LINKS%==0 nircmd shortcut
"%O4W_ROOT%\bin\nircmd.exe" "%OSGEO4W_DESKTOP%" "QGIS Desktop 2.14.3" "exec
hide %O4W_ROOT%\bin\qgis.bat" "%O4W_ROOT%\apps\qgis\icons\QGIS.ico"
if not %OSGEO4W_DESKTOP_LINKS%==0 nircmd shortcut
"%O4W_ROOT%\bin\nircmd.exe" "%OSGEO4W_DESKTOP%" "QGIS Browser 2.14.3" "exec
hide %O4W_ROOT%\bin\qgis-browser.bat"
"%O4W_ROOT%\apps\qgis\icons\browser.ico"
if not %OSGEO4W_DESKTOP_LINKS%==0 nircmd shortcut
"%O4W_ROOT%\bin\nircmd.exe" "%OSGEO4W_DESKTOP%" "Qt Designer with QGIS
2.14.3 custom widgets" "exec hide %O4W_ROOT%\bin\qgis-designer.bat"
"%O4W_ROOT%\apps\qgis\icons\QGIS.ico"

set OSGEO4W_ROOT=%OSGEO4W_ROOT:\=\\%
textreplace -std -t "%O4W_ROOT%\apps\qgis\bin\qgis.reg"
nircmd elevate "%WINDIR%\regedit" /s "%O4W_ROOT%\apps\qgis\bin\qgis.reg"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I loaded 2.14.4 this afternoon with the same result.

Thank you for your interest.

Chris

On 21 July 2016 at 15:05, Andre Joost <andre+jo...@nurfuerspam.de> wrote:

> Am 21.07.2016 um 11:54 schrieb Chris Berens:
>
>> Right, working.
>>
>> I copied and renamed the qgis.bat.tmpl file as qgis.bat and added
>> PATH %systemroot%\system32; %systemroot%; %systemroot%\system32\wbem
>> after the first @ECHO off line. (thanks M H , Polygeo and underdark for
>> your sharing on this)
>>
>
> This should have been done by the installer.
>
> Take a look into C:\Program Files\QGIS Essen\postinstall.log to see why
> the installer did hang up.
>
> HTH,
> André Joost
>
>
> _______________________________________________
> Qgis-user mailing list
> Qgis-user@lists.osgeo.org
> List info: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
> Unsubscribe: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
_______________________________________________
Qgis-user mailing list
Qgis-user@lists.osgeo.org
List info: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
Unsubscribe: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user

Reply via email to