Hi Marco,

Here is what I have in the GetCapabilities :

<GetFeatureInfo>
<Format>text/plain</Format>
<Format>application/vnd.ogc.gml</Format>
<DCPType>
<HTTP>
<Get>
<OnlineResourcexmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"xlink:href="http://10.1.1.82:9000/cgi-bin/mapserv.exe?map=C:/inetpub/geoportanf/wms_anf_biotopes_milieu_ouvert.map&"/>
</Get>
<Post>
<OnlineResourcexmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"xlink:href="http://10.1.1.82:9000/cgi-bin/mapserv.exe?map=C:/inetpub/geoportanf/wms_anf_biotopes_milieu_ouvert.map&"/>
</Post>
</HTTP>
</DCPType>
</GetFeatureInfo>

Do I miss something ?

JCB


Le 10/08/2016 à 10:15, Dr. Marco Lechner a écrit :
Hi JCB,

if your WMS provides GetFeatureInfo the info-Button should not be
disabled. Are you sure you have GetFeatureInfo (which is optional
according to WMS standards) actvated in your WMS? Can beb proofed be
looking for a GetFeatureINfo in Requests-Section of the
getCapabilities-Answer from your WMS-Server?

E.g. Open the getCapa in your Browser:
http://<url_to_your_wms_server>:<with_port>/<and_path>?request=GetCapabilities&Service=WMS

Marco




_______________________________________________
Qgis-user mailing list
Qgis-user@lists.osgeo.org
List info: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
Unsubscribe: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user

_______________________________________________
Qgis-user mailing list
Qgis-user@lists.osgeo.org
List info: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
Unsubscribe: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user

Reply via email to