Hi Naomi,

You should add a new issue on lizmap's Github here : https://github.com/3liz/lizmap-web-client/issues


Nicolas BOISTEAULT
Le 06/01/2017 à 16:53, Nao mI a écrit :
Hi,

I am new on the list, and also new lizmap user.

I installed lizmap on my server. The service works fine and the project is accessible on port 8001 (the url looks like: http://myserver:8001/lizmap/www/index.php/view/map/)

However I am in trouble setting the links to the media directory. I made the media directory as proposed by the lizmap installation guide. Problem is, the link to the media content which is automatically generated by lizmap does not includes the ":8001" part of the url

generated url is http:///myserver/lizmap/www/index.php/view/media/getMedia?repository=myrepository&project=myproject&path=media%2Fitworks.png

while the correct link would be http:///myserver:8001/lizmap/www/index.php/view/media/getMedia?repository=myrepository&project=myproject&path=media%2Fitworks.png

I went through the lizmap configuration files, changed the basePath as proposed in mainConfig.ini.php, but with no success.

Any idea will be welcome...


Naomi



_______________________________________________
Qgis-user mailing list
Qgis-user@lists.osgeo.org
List info: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
Unsubscribe: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user

_______________________________________________
Qgis-user mailing list
Qgis-user@lists.osgeo.org
List info: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
Unsubscribe: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user

Reply via email to