Hi All,

 

After freshly install from OSGeo4W I am getting the following Notficiations:

 

2018-02-02T10:39:38 1 Konnte C:/OSGeo4W64/apps/qgis/plugins/globeplugin.dll
nicht laden (Grund: Die Bibliothek
C:/OSGeo4W64/apps/qgis/plugins/globeplugin.dll kann nicht geladen werden:
Das angegebene Modul wurde nicht gefunden.)

2018-02-02T10:39:38 1 Konnte C:/OSGeo4W64/apps/qgis/plugins/grassplugin7.dll
nicht laden (Grund: Die Bibliothek
C:/OSGeo4W64/apps/qgis/plugins/grassplugin7.dll kann nicht geladen werden:
Das angegebene Modul wurde nicht gefunden.)

2018-02-02T10:39:38 1 Konnte
C:/OSGeo4W64/apps/qgis/plugins/grassprovider7.dll nicht laden (Grund: Die
Bibliothek C:/OSGeo4W64/apps/qgis/plugins/grassprovider7.dll kann nicht
geladen werden: Das angegebene Modul wurde nicht gefunden.)

2018-02-02T10:39:38 1 Konnte
C:/OSGeo4W64/apps/qgis/plugins/grassrasterprovider7.dll nicht laden (Grund:
Die Bibliothek C:/OSGeo4W64/apps/qgis/plugins/grassrasterprovider7.dll kann
nicht geladen werden: Das angegebene Modul wurde nicht gefunden.) 

 

This means that all the mentioned DLLs were not found, despite the fact,
that they are at the exact location were the path is pointing to. 

I've found an older Issue in the Issue tracker concerning the same problem:
https://issues.qgis.org/issues/16777

The mentioned solution (Installing gdal201) doesn't solve the problem. 

 

My System is Windows 10 Home 64bit the used QGIS version is OSGeo4W with
quick installation mode. I'am using the QGIS with Grass Gis Support bat file
to start QGIS.

I would be grateful for any help,

 

Regards

Nils

 

 

_______________________________________________
Qgis-user mailing list
Qgis-user@lists.osgeo.org
List info: https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
Unsubscribe: https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user

Reply via email to