remo

Were you facing the same issue ?

Could you please explain in detail the exact steps you followed

thanks,
rajesh

----- Original Message -----
From: r...@mattei.org [mailto:r...@mattei.org]
To: qmailtoaster-list@qmailtoaster.com
Sent: Tue, 18 Jun 2019 09:13:26 -0700
Subject:

I just tested on mine I recalled you do not have to restart the service and it 
works just fine

> Il giorno 18 giu 2019, alle ore 09:01, Rajesh M <24x7ser...@24x7server.net> 
> ha scritto:
>
> hello
>
> it does not work
>
> i get the same error.
>
> auth: (unknown) encryption: (none) reason: 503_MAIL_first_(#5.5.1)
>
> rajesh
>
>
> ----- Original Message -----
> From: Eric Broch [mailto:ebr...@whitehorsetc.com]
> To: qmailtoaster-list@qmailtoaster.com
> Sent: Tue, 18 Jun 2019 09:25:59 -0600
> Subject:
>
> yes,
>
> tls-level=none
>
>> On 6/18/2019 9:19 AM, Rajesh M wrote:
>> tls-level=smtp ?
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: qmailtoaster-list-unsubscr...@qmailtoaster.com
> For additional commands, e-mail: qmailtoaster-list-h...@qmailtoaster.com
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: qmailtoaster-list-unsubscr...@qmailtoaster.com
> For additional commands, e-mail: qmailtoaster-list-h...@qmailtoaster.com


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: qmailtoaster-list-unsubscr...@qmailtoaster.com
For additional commands, e-mail: qmailtoaster-list-h...@qmailtoaster.com

Reply via email to