W dniu sobota, 3 grudnia 2016 16:13:41 UTC+1 użytkownik Benjamin Richter 
napisał:
> Here I attached the PCI devices of the docking station to sys-net an rebooted 
> for good measure.
> As you can see, the bridges show up, but the usb controller and the usb 
> devices do not, I have not Idea why.
> 
> [user@sys-net ~]$ sudo lspci
> 00:00.0 PCI bridge: Intel Corporation DSL6340 Thunderbolt 3 Bridge [Alpine 
> Ridge 2C 2015]
> 00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation DSL6340 Thunderbolt 3 Bridge [Alpine 
> Ridge 2C 2015]
> 00:02.0 PCI bridge: Intel Corporation DSL6340 Thunderbolt 3 Bridge [Alpine 
> Ridge 2C 2015]
> 00:03.0 PCI bridge: Intel Corporation DSL6340 Thunderbolt 3 Bridge [Alpine 
> Ridge 2C 2015]
> 00:05.0 Network controller: Intel Corporation Wireless 7265 (rev 59)
> [user@sys-net ~]$ sudo lsusb
> Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub

Qubes disables hotplugging Thunderbolt/Firewire/Express Card devices for 
security reasons ergo this is not a bug it's a feature. Dunno how to disable 
that.

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to qubes-users@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/80ff8ba5-e51b-4e8c-8154-d0c1791ad4d8%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to