On Sunday, December 4, 2016 at 10:27:19 PM UTC+1, Marek Marczykowski-Górecki 
wrote:
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA256
> 
> On Sun, Dec 04, 2016 at 07:49:13AM -0800, Lorenzo Lamas wrote:
> > Since upgrading to Xen 4.6.3-21 from Xen 4.6.1-20, booting with AEM fails 
> > to start serviceVM's(netVM, usbVM, firewallVM). When the boot process 
> > finally completes, trying to manually launch the VMs through VM Manager 
> > doesn't work either. When I choose to boot without AEM, everything works as 
> > expected. Problem remains with the latest Xen 4.6.3-24.
> > It is on a HP Elitebook 8460p with IOMMU running Qubes 3.2
> > 
> > I'm not very familiar with Linux, so if you want logs, please tell me where 
> > to find them.
> 
> What exactly you get when starting sys-net manually? Also, take a look
> at /var/log/libvirt/libxl/libxl-driver.log and
> /var/log/xen/console/hypervisor.log for any related messages. For
> example you can use `tail -f` while starting sys-net manually, to see
> what messages will show up there:
> 
>     sudo tail -f /var/log/libvirt/libxl/libxl-driver.log
> /var/log/xen/console/hypervisor.log
> 
> - -- 
> Best Regards,
> Marek Marczykowski-Górecki
> Invisible Things Lab

Not trying to be impatient or rude, but do the logs give any useful information?

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to qubes-users@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/1bccfe92-d284-4099-ab72-27b0953631a6%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to