On Friday, 2 February 2018 01:03:14 UTC-5, ThierryIT  wrote:
> Le jeudi 1 février 2018 18:01:21 UTC+2, awokd a écrit :
> > On Thu, February 1, 2018 3:46 pm, ThierryIT wrote:
> > > What am I doing wrong ?
> > >
> > >
> > > I have a Yubikey4 U2F + CCID.
> > > Not detected with "qvm-block"
> > > Detected as sys-usb:4-2 by dom0 (qvm-usb).
> > >
> > >
> > > I have tried:
> > >
> > >
> > > - qvm-device usb attach vm_name sys-usb:4-2  (device attached failed)
> > > - qvm-device block attach vm_name sys-usb:4-2 (backend vm 'sys-usb'
> > > doesn't expose device 4-2)
> > 
> > Another poster said these aren't block devices, so don't try to use those
> > commands on it.
> > 
> > "qvm-device usb attach vm_name sys-usb:4-2" should work. What does
> > "qvm-usb attach vm_name sys-usb:4-2" do?
> > 
> > If it's the same error, did you install qubes-usb-proxy in your templates?
> > See https://www.qubes-os.org/doc/usb/.
> 
> I have installed "qubes-usb-proxy" on my StandaloneVM.
> -> qvm-usb l : sys-usb:4-2 Yubico_Yubikey_4_U2F+CCID
> 
> -> qvm-device usb attach vm-name sys-usb:4-2 : Device attach failed: No 
> device info received, connection failed, check backend side for details
> -> same things

You are using qvm-usb command to list... but are using "qvm-device" to attach?  
I don't think that is a valid command in Qubes 3.2.  Do you mean qvm-pci?

You should be using qvm-usb to both list, and attach/detach usb devices.
Run qvm-usb -h... follow the manual.
usage: qvm-usb -a [options] <vm-name> <device-vm-name>:<device>

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to qubes-users@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/2392b43e-4964-4322-944c-9ff6771098b3%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to