Hi Qubes users,

A few days ago I came across Qubes and after I did my research, I decided that 
I want to use Qubes.

Therefore I have had a look at the installation guide. The pre-installation 
part was peanuts, I finished that.

However during doing the installation part itself, I faced a problem that I 
can't solve by myself.

To understand the problem I need to give you some context.

I downloaded Qubes-R4.0.1-x86_64.iso from 
https://www.qubes-os.org/downloads/#qubes-release-4-0-1 and used rufus-3.8.exe 
to burn the ISO file on an empty 64GB USB flash drive.

After that I rebooted my computer, started it in BIOS mode and made sure to run 
the iso file from the 64GB USB flash drive. 

Qubes OS boots up for the first time and I selected "Test this media & install 
Qubes R4.0.1"

After that I saw some command lines and then I saw the welcome screen. 

But it said "WELCOME TO QUBES R4.0.2-rc3" instead of R4.0.1

In that same welcome screen I set English (United States) as language during 
the installation process.

I hit the continue button and after that nothing happened. It looked like it is 
frozen. I waited a while, way longer than what the installation guide 
incidated, but it still doesn't do anything.

Hopefully you can help me to solve this problem.

Please don't hesitate tell me if there's anything that isn't clear for you. I 
will try to elaborate on it.

P.S. English isn't my main language so please forgive me if I've made any 
grammar mistakes ;)

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/e2df70e8-7eaf-410f-8445-8085ed283d90%40googlegroups.com.

Reply via email to