didier.pelli...@gmail.com:
> Hi,
> 
> I'm using EFI and a NVME SSD.
> 
> Here is a screenshot of the error
> 
> [image: IMG_20200618_164119.jpg]
> 
> 
> 
> 
> Le mercredi 17 juin 2020 23:22:49 UTC+2, awokd a écrit :
>>
>> didier....@gmail.com <javascript:>: 
>>> Hi, 
>>>
>>> Has anyone had any luck with cloning a crypted Qubes installation using 
>>> Clonezilla? 
>>>
>>> Even using DD the clone just won't boot 
>>>
>>> Thanks 
>>>
>> Should work if you are using legacy BIOS boot on both source & 
>> destination. UEFI boot might need a command on the destination system to 
>> add the new boot source, something like efibootmgr. 
>>
>> -- 
>> - don't top post 
>> Mailing list etiquette: 
>> - trim quoted reply to only relevant portions 
>> - when possible, copy and paste text instead of screenshots 
>>
> 
> Le mercredi 17 juin 2020 23:22:49 UTC+2, awokd a écrit :
>>
>> didier....@gmail.com <javascript:>: 
>>> Hi, 
>>>
>>> Has anyone had any luck with cloning a crypted Qubes installation using 
>>> Clonezilla? 
>>>
>>> Even using DD the clone just won't boot 
>>>
>>> Thanks 
>>>
>> Should work if you are using legacy BIOS boot on both source & 
>> destination. UEFI boot might need a command on the destination system to 
>> add the new boot source, something like efibootmgr. 
>>
That's interesting, if you're getting that far in the boot process it
seems like the rest is right. Maybe try to put NVME in SATA
compatibility mode, if it lets you.

-- 
- don't top post
Mailing list etiquette:
- trim quoted reply to only relevant portions
- when possible, copy and paste text instead of screenshots

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/dfb0e4a6-695a-9e01-390a-d94783b8ce6f%40danwin1210.me.

Reply via email to