hi,

I just updated my site to 0.6.7 gem and all was well. Then my system updated ruby to ruby 1.8.7 (2008-06-20 patchlevel 22).


Now my front page just displays undefined method `[]' for # where it should be rendering the content.

The layout is rendered fine just not the content.

The relevant layout is:

<r:find url="/articles/">
        <r:children:each limit="5" order="desc">
                <div id="xsnazzy_" class="xsnazzy">
                        <b class="xtop">
                                <b class="xb1"></b>
                                <b class="xb2"></b>
                                <b class="xb3"></b>
                                <b class="xb4"></b>
                        </b>
                        <div class="xboxcontent">
                                <h3><r:title /></h3>
                                <r:content />
<p><a href="http://www.srcdigest.org/issues/netbsd/<r:breadcrumb / >/index.html">Read more...</a></p> <p class="info">Posted by <r:author /> on <r:date format="%b %d, %Y" /></p>
                        </div>
                        <b class="xbottom">
                                <b class="xb4"></b>
                                <b class="xb3"></b>
                                <b class="xb2"></b>
                                <b class="xb1"></b>
                        </b>
                </div>
        </r:children:each>
</r:find>

Not quite sure where the trouble lies so any pointers are very much appreciated.

Thanks

Mark Kirby
_______________________________________________
Radiant mailing list
Post:   Radiant@radiantcms.org
Search: http://radiantcms.org/mailing-list/search/
Site:   http://lists.radiantcms.org/mailman/listinfo/radiant

Reply via email to