It's there.

Log file says the following:

Processing SiteController#show_page (for 218.186.73.103 at 2008-08-16
21:07:12) [GET]
  Parameters: {"action"=>"show_page", "url"=>["javascripts",
"string.js"], "controller"=>"site", "1218826981"=>nil}
Rendering template within layouts/application
Rendering site/not_found (404)
Completed in 0.11307 (8 reqs/sec) | Rendering: 0.01414 (12%) | DB:
0.00000 (0%) | 404 Not Found
[http://mmwx.multimediaworx.com/javascripts/string.js?1218826981]


Processing SiteController#show_page (for 218.186.73.103 at 2008-08-16
21:07:15) [GET]
  Parameters: {"action"=>"show_page", "url"=>["javascripts",
"effects.js"], "controller"=>"site", "1218826981"=>nil}
Rendering template within layouts/application
Rendering site/not_found (404)
Completed in 0.10524 (9 reqs/sec) | Rendering: 0.01408 (13%) | DB:
0.00000 (0%) | 404 Not Found
[http://mmwx.multimediaworx.com/javascripts/effects.js?1218826981]


Processing SiteController#show_page (for 218.186.73.103 at 2008-08-16
21:07:18) [GET]
  Parameters: {"action"=>"show_page", "url"=>["javascripts", "admin",
"tabcontrol.js"], "controller"=>"site", "1218826981"=>nil}
Rendering template within layouts/application
Rendering site/not_found (404)
Completed in 0.10481 (9 reqs/sec) | Rendering: 0.01385 (13%) | DB:
0.00000 (0%) | 404 Not Found
[http://mmwx.multimediaworx.com/javascripts/admin/tabcontrol.js?1218826981]


Processing SiteController#show_page (for 218.186.73.103 at 2008-08-16
21:07:20) [GET]
  Parameters: {"action"=>"show_page", "url"=>["javascripts", "admin",
"ruledtable.js"], "controller"=>"site", "1218826981"=>nil}
Rendering template within layouts/application
Rendering site/not_found (404)
Completed in 0.10556 (9 reqs/sec) | Rendering: 0.01399 (13%) | DB:
0.00000 (0%) | 404 Not Found
[http://mmwx.multimediaworx.com/javascripts/admin/ruledtable.js?1218826981]


Processing SiteController#show_page (for 218.186.73.103 at 2008-08-16
21:07:23) [GET]
  Parameters: {"action"=>"show_page", "url"=>["javascripts", "admin",
"admin.js"], "controller"=>"site", "1218826981"=>nil}
Rendering template within layouts/application
Rendering site/not_found (404)
Completed in 0.10524 (9 reqs/sec) | Rendering: 0.01421 (13%) | DB:
0.00000 (0%) | 404 Not Found
[http://mmwx.multimediaworx.com/javascripts/admin/admin.js?1218826981]


On Sat, Aug 16, 2008 at 9:14 PM, Mohit Sindhwani <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> Srdjan Markovic wrote:
>>
>> I finally managed to install radiant but I am facing the next round of
>> problems.
>> Public folder of my radiant app is subdomain.
>> If I login into admin panel, I can see it but everything looks
>> unstyled. Pages can be saved but I am getting "Page Not Found" error
>> when I go there.
>> Browser's error console shows "JavaScript -
>> http://mmwx.multimediaworx.com/javascripts/prototype.js?1218826981
>> " Linked script not loaded Errors for all scripts in javascripts
>> directory.
>> All files and folders have 755 permission in case that you think that
>> chmod is the cause of this problem.
>> It runs extremely slow. (I don't have fcgi possibility)
>>
>
> I'm using Radiant quite successfully in a sub-domain.  Are you sure that the
> javascripts directory exists in the public folder of your radiant project?
>
> Cheers,
> Mohit.
> 8/17/2008 | 3:14 AM.
>
> _______________________________________________
> Radiant mailing list
> Post:   Radiant@radiantcms.org
> Search: http://radiantcms.org/mailing-list/search/
> Site:   http://lists.radiantcms.org/mailman/listinfo/radiant
>



-- 
Srdjan Markovic
_______________________________________________
Radiant mailing list
Post:   Radiant@radiantcms.org
Search: http://radiantcms.org/mailing-list/search/
Site:   http://lists.radiantcms.org/mailman/listinfo/radiant

Reply via email to