I have the same problem.

On Jul 6, 5:50 pm, ingvi <ingvi.t...@gmail.com> wrote:
> could it be a bug in the paperclipped extension? hmmm
>
> ingvi
>
> On Jul 5, 9:53 am, ingvi <ingvi.t...@gmail.com> wrote:
>
> > I was trying to add a part to a page, I get this error:
>
> > Processing Admin::PagePartsController#create (for 194.144.245.194 at
> > 2010-07-05 09:40:27) [POST]
> >   Parameters: {"commit"=>"Add Part", "action"=>"create",
> > "authenticity_token"=>"DsjX3J3/60FbEwYbST5yDbziHDdE99BLANsLvD1PTsA=",
> > "controller"=>"admin/page_parts", "page_part"=>{"name"=>"pop"},
> > "index"=>"1"}
>
> > ActionView::TemplateError (undefined method `new_record?' for
> > nil:NilClass) on line #1 of vendor/extensions/paperclipped/app/views/
> > admin/assets/_show_bucket_link.html.haml:
> > 1: - unless @page.new_record?
> > 2:   %span#show-bucket
> > 3:     = t('paperclipped.bucket')
> > 4:     = link_to t("paperclipped.show_assets_bucket"), "#"
>
> >     vendor/extensions/paperclipped/app/views/admin/assets/
> > _show_bucket_link.html.haml:1:in
> > `_run_haml_vendor47extensions47paperclipped47app47views47admin47assets47_show_bucket_link46html46haml_locals_object_page_part_show_bucket_link'
> >     radiant (0.9.1) vendor/plugins/haml/rails/./lib/haml/helpers/
> > action_view_mods.rb:11:in `render'
> >     radiant (0.9.1) vendor/plugins/haml/rails/./lib/haml/helpers.rb:
> > 90:in `non_haml'
> >     radiant (0.9.1) vendor/plugins/haml/rails/./lib/haml/helpers/
> > action_view_mods.rb:11:in `render'
> >     radiant (0.9.1) app/helpers/admin/regions_helper.rb:11:in
> > `render_region'
> >     radiant (0.9.1) app/helpers/admin/regions_helper.rb:9:in `map'
> >     radiant (0.9.1) app/helpers/admin/regions_helper.rb:9:in
> > `render_region'
> >     radiant (0.9.1) app/views/admin/page_parts/_page_part.html.haml:
> > 16:in
> > `_run_haml_47home47ingvi4746gem47ruby47146847gems47radiant45046946147app47views47admin47page_parts47_page_part46html46haml_locals_object_page_part_page_part_counter'
> >     radiant (0.9.1) vendor/plugins/haml/rails/./lib/haml/helpers/
> > action_view_mods.rb:13:in `render'
> >     radiant (0.9.1) app/controllers/admin/page_parts_controller.rb:
> > 7:in `create'
> >     radiant (0.9.1) vendor/plugins/haml/rails/./lib/sass/plugin/
> > rails.rb:20:in `process'
>
> > Rendering /u/apps/studioakkeri.com/public/500.html (500 Internal
> > Server Error)
>
> > You guys have clue what I can do to fix this?
>
> > ingvi
>
>

Reply via email to