Assalamualaikum,

[RN] Waalaikum salam Uni J

        Uni ronal ingin jawab dulu email uni yang dibawah ini sebelum ronal cerita tentangMinang Incorporated”

Saya sangat setuju  jika PT RPU dihidupkan kembali dengan menawarkan saham yang tersedia kepada seluruh anggota RN.””

 

Ronal pun setuju uni masalah rantaunet palanta usaha kita kembangkan dan hidupkan kembali karena kemungkinan bisa bersinergi dengan Minang Incorporated kan besar uni dan juga bersinergi dengan yang lainnya. Tapi saroman nan dikeceian samo Bu Ben awak haruih tau dulu apo itu rantaunet palanta usaha ?? baa caritonyo masalah rpu itu kini dek dari email curhat uda miko itu RPU mempunyai masalah nan rancakkan salasaikan dulu masalah internal rpu baru satalah itu dijual saham rpu dek suliek buat investor koq haruih mambali saham dicompany nan bamasalah. Ambo mangeceian baitu dek ko namuah karajo bisnis ijan tanggung2 do peluang gadang dimuko indak cumo investor dari palanta iko sajo. Dan namonyo bisnis koq iyo awak dapek $3500, Dari pada susah mengurai banang kusut awak bali sajo PT RPU itu oleh komunitas dipalanta. Baa gak ti ?Tingga paretongan sajobara asset rpu ko ??baik nan barupo saham maupun nan barupo fisik ?? apo nan ado kiniko ?? koq cumo legalitas sajo bara harago legalitas tu ??10 jt ??? alah bara lamo indak operasi ??? dari pado hanguih sajo tu pt rpu koq dibali dengan harago 5jt baa ??? dari pado hanguih ???, Jadi konsepnyo :

 

  1. Kumpuan pitih dan bali pt rpu itu dengan dana komunitas dipalanta, jadinyo pemengang saham mayoritas urang rami dipalanta,
  2. satalah itu komunitas nan pemengang saham basamo bisa manunjuk team eksekutif nan akan manguruih pt rpu.
  3. saham tertinggi dipegang komunitas dipalanta dan komunitas dipalanta itu rancaknyo basatu dalam satu wadah nan ba prinsip tiok urang dipalanta punyo suaru nan samo indak ado nan mendominasi.

 

Baa gak ti sanak dan uni evi ?? cubo tanyoan bara harago rpu tu ?? awak bali sei samo-samo jadi sado urang dipalanta memiliki rpu. Urang nan basamo memiliki suatu company kalou awak sanggup management nan rancak insya allah akan sukses, Tapi koq saham tertinggi dikuasi oleh ciek urang atau beberapa urang nan tampak ke muko beko awak manumbuh kembangkan capitalis diranah minang, Beko anak-anak awak nan dikampung saroman batanyo kabau pado pedati dek tenago sanak awak cumo dijadikan buruh sadang pitih nan masuak tetap ke kantoNg urang nan bapitih ??? baa gak ti ???

 

Mancari pitih nan $3500 dolar indak susah do uni diawak-awak kalou basamo caronyo :

  1. bantuak team kerja (urang-urang nan duduak haruih urang nan dipicayo) dengan prinsip duduk samo randah tagak samo tinggi
  2. ambil keputusan untuk mengeluarkan lembar saham yang bernilai satu sahamnyo 5000 rupiah dan katokan misi awak mambali pt rpu oleh urang dipalanta (gunokan open share management) insya allah koq lai awak mulai dari kepercayaan pasti urang dipalanta ikuik sato. (tapi awak harus amanah)
  3. Team kerja nan dipoint no 1 berpikir juo tantang wadah bakumpuanyo urang dipalanta apo bentuk organisasinyo ?? bisa pakai yayasan tapi ad/art nyo haruih dibuekan bana-bana.
  4. jadi beko tabantuak tampek bakumpua urang dipalanta, Satalah itu orang rami dipalanta membali pt rpu.  Satalah itu organisasi tampek bakumpua urang palanta mulai bekerja  dari (menyusun siapa-siapa eksekutif di pt rpu yang baru saja dibeli,apa program kerjannya,dan dari mana dana awalnya, apa misinyo dan apa tujuannya. Bagaimana uni evi lai talok ???
  5. Koq namo ambo masih punyo daya jual dipalanta untuk mengarahkan dan merumuskan insya allah ambo Bantu dengan sekuak tenago dan akan ambo sinergikan beko pt rpu iko dengan minang incorporated.
  6. Bisnis modern ka muko indak mamungkinkan bisnis tagak surang awak haruih bersinergi dan akan rancak kalou awak bersinergi dengan sesamo minang.

 

Ambo baraja banyak dari Minang Incorporated iko, Awak haruih bangun system bisnis nan tepat bagi masyarakat yang unik nan banamo minangkabau, Ijan awak bangun system kapitalis dan liberalisme dibisnis awak dek beko picayo ka ambo koq gadang iko company, sanak dan anak2 awak 10th mendatang akan jadi rusak dan hancur . (cubo renungkan)

 

   [Evi]     “”  Tapi dalam berhubungan dengan Mas Eddy selanjutnya, saya condong memilih hubungan antara penyewa server dengan pemilik server saja dengan beliau.

 

[RN] Terus terang uni itu adalah cara terbaik yang selalu ronal katakan dalam mencari solusi masalah ini, Awak indak mungkin manumpang taruih dan matinyo server patang tu kan iyo bana indak bisa mambuek awak bakato apo-apo dek iyo salamoko awak manumpang. Jadi iyo kok mungkin rancak awak bayarlah sewa server rantaunet iko dan kok mahal bana haruih dibayar dan indak ado lai apo nan dikatokan, Yah tapaso pagunokan nan gratis sambil awak mangumpuan pitih.

 

          Itu dulu email ambo untuk sanak-sanak dan uni evi. Ijan mambao bisnis capitalis ka ranah minang dek akan batambah hancur parasaian urang kampung dan salamonyo indak akan pernah maju cumo akan jadi penderita dek kapitalis, Untuk menyelamatkan itu, awak haruih basatu suaro tertinggi haruih ditangan urang banyak. Itulah konsep nan diajarkan oleh professional di Minang Incorporated ka ambo “ba usaho dari awak untuk awak dan milik awak dengan mengembangkan system syariah tanpa ribadan ambo yakin itulah nan diajarkan Hatta ke para professional Minang Incorporated.

 

Wassalam

RNDHA

 

 

Kirim email ke