Seratus untuk uni Ries. Berniat mencari bini dari ranah Minang atau dari manapun juga, mesti ada distingsi yang jelas apakah Arief mau cari bini atau cari pembantu yang bisa berkembang biak. Sayang sekali kebanyakan gadis2 Magek laku keras, jadi saya tidak bisa kasih rekomendasi. Arief harus pulang kampuang dan hunting sendiri .  Tapi salam perdunsanakan sesama rang Magek.
 
--GM--
 
----- Original Message -----
Sent: Friday, February 07, 2003 8:05 PM
Subject: RE: [RantauNet.Com] Cari Dunsanak jo Cari calon Bini

tambahan untuak adiak Khulafah arief: Mancari tukang masak......,tukang maabehkan baju....nan bisa mambarikan katurunan.....! nan dicari Istri atau pembantu?
Bagaimana kalau begini......Mancari Kawan hiduik ...baduo membentuk dan melaksanakan cito cito...tampek barundiang..........Soal katurunan..... kalau kaduono subur Insya Allah ..... Nan paralu ko Prinsip awal dulu. Padusi Minang tu bundo kanduang.... , urang pangka disetiap rumah.    Selamat mencari..... Kalau nak mancari pasangan urang Solok ambo perkenalkan jo kamanakan ambo; ba'a tu ?     .
Uni Ries

Kirim email ke