Great to hear!  Yep, if you crimp the wire too tight, it cuts of the flow of 
electrons. ;)

Just kidding of course.

Sent from my iPhone

> On Oct 15, 2016, at 9:43 PM, 'joe kelly' via RBW Owners Bunch 
> <rbw-owners-bunch@googlegroups.com> wrote:
> 
> ok. i checked the wires and it looks like i was crimping the wire to the tail 
> light somehow. when i unbundled the excess wire to the taillight, the system 
> fires up immediately. i made a bigger loop and that has solved my problem.!! 
> thanks guys!
> joe kelly
> 
>> On Saturday, October 15, 2016 at 8:58:34 PM UTC-4, joe kelly wrote:
>> when i use the quickbeam with the sp dynamo hub, the hub malfunctions and 
>> produces power for the lights. about two thirds of the time this happens. i 
>> only ride about once a month. have any of you had similar disappointment 
>> with this hub? i am using all riv bought parts. eyc headlight and toplight 
>> taillight.
>> thanks
>> joe kelly
>> columbus ohio
> 
> -- 
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
> "RBW Owners Bunch" group.
> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
> email to rbw-owners-bunch+unsubscr...@googlegroups.com.
> To post to this group, send email to rbw-owners-bunch@googlegroups.com.
> Visit this group at https://groups.google.com/group/rbw-owners-bunch.
> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "RBW 
Owners Bunch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to rbw-owners-bunch+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to rbw-owners-bunch@googlegroups.com.
Visit this group at https://groups.google.com/group/rbw-owners-bunch.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to