Package: reportbug
Version: 6.6.3
Severity: normal

Dear Maintainer,

I try to seek in a video in vlc, but the sound goes away after seeking. If I 
keep seeking, I can randomly get the sound back sometimes.

This is with vlc version:
VLC media player 2.2.0-rc2 Weatherwax (revision 2.2.0-rc1-118-g22fda39)
VLC version 2.2.0-rc2 Weatherwax (2.2.0-rc1-118-g22fda39)
Compiled by buildd on (Jan 21 2015 22:35:58)
Compiler: gcc version 4.9.2 (Debian 4.9.2-9)

-- Package-specific info:
** Environment settings:

** /home/kerry/.reportbugrc:
reportbug_version "6.6.3"
mode standard
ui text
email ""

-- System Information:
Debian Release: 8.0
  APT prefers stable-updates
  APT policy: (500, 'stable-updates'), (500, 'stable')
Architecture: amd64 (x86_64)
Foreign Architectures: i386

Kernel: Linux 3.16.0-4-amd64 (SMP w/4 CPU cores)
Locale: LANG=en_US.UTF-8, LC_CTYPE=en_US.UTF-8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/dash
Init: systemd (via /run/systemd/system)

Versions of packages reportbug depends on:
ii  apt     
ii  python            2.7.9-1
ii  python-reportbug  6.6.3
pn  python:any        <none>

reportbug recommends no packages.

Versions of packages reportbug suggests:
pn  claws-mail                               <none>
pn  debconf-utils                            <none>
pn  debsums                                  <none>
pn  dlocate                                  <none>
pn  emacs23-bin-common | emacs24-bin-common  <none>
ii  file                                     1:5.22+15-2
ii  gnupg                                    1.4.18-7
ii  postfix [mail-transport-agent]           2.11.3-1
ii  python-gtk2                              2.24.0-4
pn  python-gtkspell                          <none>
pn  python-urwid                             <none>
ii  python-vte                               1:0.28.2-5
ii  xdg-utils                                1.1.0~rc1+git20111210-7.4

Versions of packages python-reportbug depends on:
ii  apt     
ii  python-debian     0.1.27
ii  python-debianbts  1.12
pn  python:any        <none>

python-reportbug suggests no packages.

-- no debconf information

Reportbug-maint mailing list

Reply via email to