Здравейте, 

 

Ние вярваме, че добре развитите комуникационни и презентаторски умения са в основата на повечето професионални успехи. Колкото по-добре запознати сте с тънкостите в общуването (вербални и невербални), толкова по-лесно ще постигате желаните резултати. Именно затова сме Ви подготвили специален пакет от практически обучения, посветени на личния стил, имиджа, успешната и убедителна комуникация.

 

„Убеждаваща комуникация в три стъпки: език на тялото, визия и думи” включва три изключително полезни и интересни обучения, които ще Ви помогнат да усъвършенствате социалните си умения и да подобрите имиджа на Вашия бизнес.

Можете да посетите всеки един от модулите поотделно или да се възползвате от нашето пакетно предложение и да се запишете за пълния курс на обучение, който включва и трите теми.

 

Повече информация за отделните обучения можете да намерите като последвате линка в съответното заглавие.

  

Убеждаваща комуникация в три стъпки: език на тялото, визия и думи:

 

„Изкуството на общуването – 2 дни с Ясар Маркос” – 21-22.02 (събота и неделя) цена и програма може да видите от линка на събитието.

Ще разберете какъв е Вашият стил на общуване, по какво да разпознавате профилите на другите, как да подобрите взаимоотношенията си с колеги, приятели, шефове и подчинени. Ще се научите как да общувате по-ефективно с хора, притежаващи различен стил на комуникация от Вашия и как посланието Ви да достига до всеки, когото поискате.

  

„Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие!” с Ивета Петрова – 13.03. (петък) цена и програма може да видите от линка на събитието.

Ще разберете кои са правилните цветове за Вас, какъв е Вашият личен стил, как да подбирате точните дрехи, съобразени с размер, линия на тяло и пропорции. Ще се научите как да избирате по-бързо и лесно, как да пестите пари при пазаруване и как да съчетавате всичко по един съвършен, фин и стилен начин.

  

„Защо трябва и как можете да сте успешен бизнес оратор?” с проф. Иванка Мавродиева – 14.03. (събота) цена и програма може да видите от линка на събитието.

Ще научите как да привличате и задържате вниманието на събеседниците или аудиторията си, как да боравите успешно със силата на думите, как да владеете не само какво казвате, но и начина, по който го казвате (тон на гласа, темпо на говорене, жестове). Ще разберете как да се държите по време на интервю, в телевизионно или радио студио. 

  

Всички обучения са изцяло практически насочени. Те ще Ви предложат богат набор от знания, техники и умения, които да приложите още на следващия ден.  

Можете да закупите всеки един от модулите поотделно като кликнете на съответната страница. Ние Ви препоръчваме да се запишете за трите заедно, защото:

 

- Обученията имат последователност и програмата е с надграждане на уменията;

- За три седмици ще получите много експертни практически умения;

- Ще получите много добра пакетна цена.

  

Цени за всеки един от модулите:192+ 150 +150 = 492 лв

Специална пакетна цена за трите модула: 390 лв. с ДДС (спестявате 102 лв)

Пакетна цена (за трите модула) за двама участници: 984 лв. 740 лв. с ДДС (по 370 лв. на участник, спестявате 244 лв.) 

  

Важно: Групите са малки, а местата в тях – ограничени, затова побързайте да заявите участието си като последвате този линк – http://igritenauspeha.com/events/izkustvo-v-obshtuvaneto-ubejdavashta-komunikacia-oblechen-za-uspeh/

  

Спечелете време и пари – възползвайте се от специалната ни пакетна цена (за трите обучения) докато все още има свободни места. Запазете своето място от http://igritenauspeha.com/events/izkustvo-v-obshtuvaneto-ubejdavashta-komunikacia-oblechen-za-uspeh/

 

Очакваме Ви!

 

 

 

Съгласно Закона за Електронната Търговия ви информираме, че това може да е непоискано търговско съобщение.
Вие може да го приемете или отхвърлите. Ние може да сме получили вашия имейл от вас, от ваш партньор или от
публичното пространство. Ако не желаете да получавате информация от " Игрите на Успеха", моля натиснете ТУК или ни уведомете като
изпратете писмо със Subject: UNSUBSCRIBE или REMOVE и ние ще ви отпишем от списъците ни.
Ако сме Ви обезпокоили, моля да ни извините.


_______________________________________________
Reproducible-builds mailing list
Reproducible-builds@lists.alioth.debian.org
http://lists.alioth.debian.org/cgi-bin/mailman/listinfo/reproducible-builds

Reply via email to