Семинар „Машина за пари за милионери", 31.03.2015, НДК 
  
Последни места и последна възможност за регистрация!
  
Здравейте,
  
Кой печели повече, когато инвестирате в застраховки, акции, взаимни фондове, пенсионни планове, ценни метали, FOREX – Вие или финансовия сектор?
  
НЕ инвестирайте дори 1 лев повече, преди да посетите семинара „Машина за пари за милионери" на Роберт Ролих на 31.03.2015 в НДК препоръчан лично от Брайън Трейси и Робърт Алън. Няма да намерите никъде другаде информацията, която ще бъде представена на него, защото това са неща, които финансовата индустрия НЕ иска да знаете за инвестирането. Вижте условията за безплатно участие на www.Investments.bg (за ограничен брой места).
  
След този семинар никога повече няма да купувате финансовите продукти, препоръчвани от финансовата индустрия! Научете как да постигнете по-добри резултати от 95% от инвеститорите, като спестите 95% от времето си с помощта на феноменалната система на Роберт Millionaire Money Making Machine.
  
Ако инвестирате (или обмисляте да инвестирате) в пенсионни планове, взаимни фондове, застраховки живот, акции, ценни метали, или ако сте Форекс трейдър, тогава се пригответе да бъдете шокирани... защото този семинар ще направи на пух и прах всяко ваше разбиране и вярване относно инвестирането. Роберт Ролих ще сподели с вас триковете, които използва финансовата индустрия, за да вземе бавно, но сигурно, вашите трудно спечелени пари.
  
Роберт изразходва 7 години за проучвания и повече от  100 000 евро инвестиции в знание, за да разбере как наистина работи финансовата индустрия. През това време той осъзнава, че основната и единствена цел на 95% от финансовата индустрия е да вземе парите на клиента и да ги прибере в джобовете си.  Той осъзнава, че финансовата индустрия е нагласила играта на инвестиране така хитро, че дори опитни инвеститори губят голяма част от своите пари – без дори да го знаят.
  
И той ще с подели своето знание с вас! Нещо повече, той ще разкрие кои са „добрите момчета" във финансовата индустрия, как да ги откриваме и какви инвестиционни  продукти да ползваме, за да печелим много повече.
  
Запазете едно от последните места сега на www.Investments.bg
  
  
Поздрави,
  
ПРОДЖЕКТА ООД
ул. Веслец 45, офис 13, София 1202
тел./факс +359 (2) 983 53 24; 489 44 58
www.Investments.bg
i...@projecta.bg ; www.projecta.bg 
  
P.S. Най-успешните обучения по Управление на проекти - регистрирайте се сега с отстъпка!

      

    

     
    
Съгласно закона за електронна търговия Чл. 6, ал. 1 Ви уведомяваме, че е възможно това да е непоискано търговско съобщение. 
То е еднократно изпратено писмо до Вашия e-mail адрес, който е взет от публичното пространство. 
Извиняваме се за причиненото неудобство, ако сме Ви притеснили с нашето предложение. 
Ако не желаете да получавате съобщения от "Проджекта"моля кликнете ТУК за автоматично отписване! 


_______________________________________________
Reproducible-builds mailing list
Reproducible-builds@lists.alioth.debian.org
http://lists.alioth.debian.org/cgi-bin/mailman/listinfo/reproducible-builds

Reply via email to