Говорите свободно турски, италиански или гръцки език? Възнамерявате да се преместите в Англия и търсите сигурен партньор, който да Ви помогне професионално?

Фирмата ни Берро Юръп (ЮК) Лимитед, базирана в град Ковънтри разполага с най различни оферти в момента и спешно търси за свои бизнес клиенти в Англия: 

  • Шофьори (притежаващи категория Б) - за доставка на храни (пици, барбекюта, сосове, фаст-фууд храни и т.н.) и напитки по по частни домове. 

  • Дистрибутори и раздавачи - за раздаване на рекламни материали, като менюта, брошури, ценоразписи, промоционални флаери и други.

  • Чистачи и хигиенисти - за системно и редовно почистване на витринни прозорци, кухненски помещения, вътрешни помещения на заведения и т.н. 

Кандидатите трябва да знаят турски, италиански или гръцки език на добро ниво; да са физически здрави и да имат предишен работен стаж от минимум 3 месеца. За предпочитане е кандидатите да са на възраст до 37 години, тъй като имат повече шансове да бъдат одобрени от страна на нашите клиенти. Всеки одобрен кандидат провежда задължително телефонно интервю с фирмата (с цел уточняване на всички детайли по офертата), преди заминаване/отпътуване за Англия.

Клиентите ни (турски, италиански и гръцки заведения за хранене, ресторанти и барове) предлагат дългосрочна ангажираност; отлично възнаграждение и бонуси; плюс безплатна храна и квартира. При необходимост, клиентите ни предлагат и посрещане на кандидата на летище или жп/автобусна гара в Англия.

За допълнителна информация и регистрация за участие, моля да се свържете с г-н Хусан (Мениджър на Програма) чрез телефон: 0044 7 582 810 663 (Вайбър); имейл: v.hus...@berro.co.uk или скайп: berro.1

Дължим да отбележим, че тази оферта е част от нашата бизнес програма СЕБЕП (Self-Employment & Business Establishment Programme). Всички одобрени кандидати получават пълна правна помощ при законната им регистрация на територията на Великобритания.

Хайде, не се колебайте! Свържете се с нас и се установете в Англия преди Брекзит, час по скоро! Можете да разчитате на пълно, легитимно и професионално съдействие от наша страна!

 Съгласно Закона за електронната
търговия този мейл е непоискано
търговско съобщение. 
Вашият адрес е взет от публичното интернет пространство.
Ако не искате да получавате писма от "Берро Юръп" моля кликнете ОТПИСВАНЕ
_______________________________________________
Reproducible-builds mailing list
Reproducible-builds@lists.alioth.debian.org
http://lists.alioth.debian.org/cgi-bin/mailman/listinfo/reproducible-builds

Reply via email to