www.hidroizolaciq-techna-guma.com

"Хидроизолации Вълков" гр. Русе е създадена през 1993 година, като основната й дейност е производство и търговия с антикорозионни защитни покрития и продукти за хидроизолация.

Благодарение на дългогодишния си опит, компанията разработи ново поколение екологично чисти хидроизолационни материали, отговарящи изцяло на съвременните европейски изисквания. Фирмата е отвърден лидер за България в производството на течна хидроизолация за покриви, тераси, стени, основи и др.

Всеки продукт на компанията притежава Българско Техническо Одобрение, което гарантира високото качество на съответните изолационни продукти.

Компанията работи съвместно с едни от най-големите строителни борси в България. Продукти на фирмата се реализират в Румъния, Хърватска  и Англия от началото на 2012 година.
НАШИТЕ ПРОДУКТИ
АКРОФЛЕКС – ТЕЧНА ГУМА
Еластично защитно покритие на покриви, тераси, дървени конструкции. Хидроизолационна и антикорозионна защита на метални конструкции. Служи за ремонт на покриви, изолирани с битумна хартия, битумни керемиди и други. Изолация положена преди поставяне на фаянсови, теракотни и друг вид облицовки в бани, санитарни помещения, тераси и други.

АКВАБИТ 2
Екологично чист продукт – течна гума Аквабит 2 е готова за употреба, студено полагаща се, едно или двукомпонентна битумно-каучукова изолация с отлична адхезия към почти всички видове строителни материали.
АКРОФЛЕКС 2К PU
Полиуретаново износоустойчиво подово покритие за вътрешно и външно приложение на цена от 6 лв/кв.м. Полага се като износоустойчиво и химикоустойчиво покритие за бетонни повърхности. По повърхността могат да се движат автомобили, мотокари и др. без да нарушават цялостта и здравината на покритието. Притежава отлична UV устойчивост, което позволява прилагането му на открити площи.
АКВАБИТ 2АКРОФЛЕКС 2K PU-Т
Полиуретанова безцветна хидроизолация
Двукомпонентен алифатен полиуретан, образуващ безцветна хидроизолационна мембрана с отлична UV устойчивост. Втвърдява при контакт с влагата в атмосферата. Образува безцветен, високоустойчив и еластичен филм, отличаващ се със силна адхезия към третираната повърхност.
Научи повече за продуктите
Facebook
Website
"Хидроизолации Вълков" © Всички права запазени
Русе 7000, Производствена база: Червена Вода
0885 442 706, 0888 610 371, 08115 2552 


Съгласно Закона за Електронната търговия този имейл е непоискано търговско съобшение.
Вашият адрес е взет от публичното интернет пространство.
Ако не искате да получавате писма от "Vulkov" моля натиснете ОТПИСВАНЕ
_______________________________________________
Reproducible-builds mailing list
Reproducible-builds@lists.alioth.debian.org
http://lists.alioth.debian.org/cgi-bin/mailman/listinfo/reproducible-builds

Reply via email to