John Martinez wrote:
> On May 11, 2006, at 12:10 PM, Dave Miner wrote:
>> John Martinez wrote:
>>> Hello,
>>> I found a bug in setup_install_server that I have a fix for.  
>>> Please  let me know how to proceed.
>>> My contributor number is OS0024. CR number is 6422131.
>> Well, this would present an interesting situation, in that  
>> setup_install_server is not actually open-source at this point  
>> (you'll note that it doesn't have a CDDL header block), though the  
>> fact that it's a script makes that a somewhat fine distinction to  
>> draw.
>> However, we can avoid resolving that question, I believe, because  
>> it appears that problem has already been fixed some time ago as CR  
>> 5083315, which integrated into snv_27 and includes the change  
>> suggested (the change required was more extensive than 6422131  
>> suggests).  6422131 claims that this was seen on snv_37, but I  
>> don't quite see how that can be the case - it's certainly fixed in  
>> my copy of that build.  I expect I will close 6422131 as a  
>> duplicate of 5083315 unless there's evidence that it's not working.
> I don't think it's apparent in the description of the bug I filed,  
> but the bug is actually in Solaris 10 U1. I was trying to make b37 a  
> Jumpstart server for Solaris 10 when I found the bug.

As Mike Sullivan noted to me privately, a clue to that was in the output 
included in the bug, I didn't look that closely.

> I hope it makes it in to Solaris 10 U2.

It has.

> Maybe I should have followed my normal contract customer bug  
> reporting mechanism?

Bugs against non-Nevada releases, I'd say yes, unless you also know it's 
present in Nevada, since OpenSolaris isn't a channel to directly fix 
bugs in older releases.


Reply via email to