Yes, I've been having mail problems for a week. Thanks for this and 
sorry for the mess up. :) I'm following up ...

Jim

Brian Utterback wrote:
> Hey, the missing mail just showed up!
> 
> Looking at the mail headers, it appears that the mail sat for
> two days on the server "d1-sfbay-10.sun.com". Maybe you should
> complain to someone.
> 
> Jim Grisanzio wrote:
> 
>> Brian Utterback wrote:
>>
>>> Hey, you went from 57 to 59! What about #58?  Did I
>>> forget some keyword or something? It's on the report
>>> correctly.
>>
>>
>>
>> I sent #58 two days ago, but I guess it didn't seem to make it into 
>> the lists or the forums or the archives. Poof. Gone. Just like all 
>> three emails I sent to OpenSolaris today. I'll re-send it.
>>
>> Jim
>>
>>
>>
>>
>>> Jim Grisanzio wrote:
>>>
>>>> Thanks to Richard Lowe for these three fixes below and to Steve Lau 
>>>> for sponsoring the work through to putback:
>>>>
>>>> Putback 59
>>>> ID: 6425482
>>>> Desc: .ed files try to match on inappropriate terms (SCCS keywords)
>>>> Submitted by Richard Lowe on 5/15/06
>>>> Sun Sponsor: Steve Lau    Putback to Nevada 41 on 5/19/06
>>>>
>>>> Putback 60
>>>> ID: 6425491
>>>> Desc: mkhdr.sh generates SCCS keywords
>>>> Submitted by Richard Lowe on 5/15/06
>>>> Sun Sponsor: Steve Lau
>>>> Putback to Nevada 41 on 5/19/06
>>>>
>>>> Putback 61
>>>> ID: 6425511
>>>> Desc: metassist keywords check should not check SCCS files
>>>> Submitted by Richard Lowe on 5/15/06
>>>> Sun Sponsor: Steve Lau
>>>> Putback to Nevada 41 on 5/19/06
>>>>
>>>> Full report: http://opensolaris.org/os/bug_reports/request_sponsor/


Reply via email to