Hi Kawan2 Just nak berkongsi bersama...
* *
*Program ni percuma ... jangan bimbang memang tak kena keluar duit pun...
tak perlu takut mencuba... kalau menjadi alhamdulillah..kalau tak menjadi
kita tak rugi apa2 pun... -

> bila kita sign up je sebagai ahli dapat usd200 kat dalam akaun e-wallet
kita..

->pastu bila kita promote org ajak join dapat usd150 satu kepala...

->pastu bila kita preview dan baca email yang dia bagi dapat lagi usd10
untuk setiap email yang kita baca.

Klik URL dibawah untuk register:

http://web-profit.biz <http://web-profit.biz/pages/index.php?refid=zulkifli>

Masa register memang dia minta kita isi payment method kat situ..so u'll
just pilih mana2 payment method tu..

Contohnya E-gold...than key akaun no apa2 je dulu...

Step seterusnya bila dah siap register u'll boleh le register untuk dapatkan
akaun Money Bookers.

Kemudian... kalau kita nak tau program ni jadi ke tak... u'll masuk and
support me first sampai capai ke tahap minimum withdrawal iaitu
USD6700......sekarang ni saya baru dapat USD3899.

Kalau betul duit tu boleh jadi nyata...
sudah pasti saya akan hebohkan kebenarannya atau penipuannya... ok mari kita
bekerjasama...
*
*
*
*UNTUK MAKLUMAT LANJUT KLIK
DISINI*<http://web-profit.biz/pages/index.php?refid=zulkifli>
 **
*

*
*

*
*
*
*
*

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"resepibanjar" group.
To post to this group, send email to resepibanjar@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/resepibanjar?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Kirim email ke