---------- Forwarded message ----------
From: lan <adlan5...@gmail.com>
Date: 2009/5/6
Subject: Re: MENGAPA ANDA JOIN GROUP NI?
To: mohd adlan muhammad <adlan5...@gmail.com>





Anda join group ni sebab nak cari income, betul tak? Yang modal free
ke, atau ada modal sikit ke, modal banyak ke, tapi yang pasti itulah
tujuan anda sebenarnya. Anda bijak sebab pendapatan daripada
kecanggihan internet memang cukup banyak, terpulang kepada anda berapa
banyak masa untuk diluangkan menghadap komputer. Kalau pendapatan anda
memang dah banyak dan lumayan, anda tak akan mengharapkan maklumat
ini, lalu anda tak payah terus membaca.

So kalau malas nak pergi kerja makan gaji, baru hilang pekerjaan, cari
kerja gaji banyak pun tak dapat-dapat, anda boleh melangsaikan hutang-
hutang yang keliling pinggang tu dan boleh hidup senang pulak tu,
asalkan anda berminat untuk meneroka alam cyber ni untuk beroleh
kesenangan, di sinilah tempat tuju anda. Tapi rezeki Tuhan takkan
datang bergolek dengan hanya berharap dan tak mencuba serta berusaha.

Kalau nak tahu betapa banyaknya wang yang mengalir hanya dengan
melayari internet dan menghantar email, jom klik link kat

http://www.CashCepat.com <http://www.cashcepat.com/>


http://www.CashCepat.com <http://www.cashcepat.com/>



-- 
http://www.CashCepat.com

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"resepibanjar" group.
To post to this group, send email to resepibanjar@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
resepibanjar+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/resepibanjar?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Kirim email ke