I solved it :).

Had to change

<value>
    org.acegisecurity.util.FilterChainProxy
</value>

to

<value>org.acegisecurity.util.FilterChainProxy</value>

Thanks anyway.
Regards,
Pablo.


On 15/02/07, Pablo Saavedra <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

Hi all,

I'm using acegi security 1.0 on my application, and it works fine in resin
3.1.s061006, but when I try to run it resin 3.1 release, I get a
ClassNotFoundException when initializing acegi's filter to bean proxy.

Here's the stacktrace:

[15:58:17.890] javax.servlet.ServletException: Class of type
[15:58:17.890]
org.acegisecurity.util.FilterChainProxy
[15:58:17.890]                   not found in classloader
[15:58:17.890]  at org.acegisecurity.util.FilterToBeanProxy.doInit
(FilterToBeanP
roxy.java:131)
[15:58:17.890]  at org.acegisecurity.util.FilterToBeanProxy.init
(FilterToBeanPro
xy.java:181)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.dispatch.FilterManager.createFilter
(FilterM
anager.java:138)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.dispatch.FilterManager.init(
FilterManager.j
ava:87)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.webapp.WebApp.start (WebApp.java
:1700)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.deploy.DeployController.startImpl
(DeployCon
troller.java:623)
[15:58:17.890]  at
com.caucho.server.deploy.StartAutoRedeployAutoStrategy.startO
nInit(StartAutoRedeployAutoStrategy.java :72)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.deploy.DeployController.startOnInit
(DeployC
ontroller.java:505)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.deploy.DeployContainer.start
(DeployContaine
r.java:156)
[15:58: 17.890]  at com.caucho.server.webapp.WebAppContainer.start
(WebAppContaine
r.java:669)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.host.Host.start(Host.java:437)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.deploy.DeployController.startImpl(DeployCon
troller.java:623)
[15:58:17.890]  at
com.caucho.server.deploy.StartAutoRedeployAutoStrategy.startO
nInit(StartAutoRedeployAutoStrategy.java:72)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.deploy.DeployController.startOnInit(DeployC
ontroller.java:505)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.deploy.DeployContainer.start
(DeployContaine
r.java:156)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.host.HostContainer.start(
HostContainer.java
:482)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.cluster.Server.start(Server.java
:1048)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.cluster.Cluster.startServer(
Cluster.java:66
7)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.cluster.ClusterServer.startServer(ClusterSe
rver.java:432)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.resin.Resin.start(Resin.java:622)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.resin.Resin.initMain(Resin.java:1072)
[15:58:17.890]  at com.caucho.server.resin.Resin.main (Resin.java:1259)

However, the application runs fine in 3.1.s061006. I use the default
classloader settings, but I'm not sure to what should I change it.

TIA.
Regards,
Pablo.

_______________________________________________
resin-interest mailing list
resin-interest@caucho.com
http://maillist.caucho.com/mailman/listinfo/resin-interest

Reply via email to