Thanks.
It appears this broke sometime AFTER the resin-3.2.s080731 snapshot (it 
works under resin-3.2.s080731 but not resin-3.2.s080903).
The logs do show the host name is not being set. So, it sounds like you 
have a good idea what went wrong - thanks also for submitting the bug 
report.

Brad.


This is what Scott Ferguson said on 9/10/2008 9:17 AM:
> On Sep 9, 2008, at 4:16 PM, Brad Bourne wrote:
>
>   
>> this resin.xml conf snippet used to work prior to the 3.2 release  
>> and in
>> some 3.2 alpha snapshot releases. It now seems like resin ignores it
>> completely.
>>
>>    <host-deploy host-name="www.${host.name}"
>> path="C:\Applications\workspace\">
>>        <host-default>
>>            <web-app-deploy path="."/>
>>        </host-default>
>>    </host-deploy>
>>     
>
> I've added a bug report for this.  There was an important, but fairly  
> complicated bug fix related to the host deployment, and your case was  
> probably broken by it.  It's less straightforward than it looks  
> because the ${host.name} needs to be treated as a macro for the  
> deployed hosts, not an immediately evaluated item.
>
> -- Scott
>
>   
>>
>> _______________________________________________
>> resin-interest mailing list
>> resin-interest@caucho.com
>> http://maillist.caucho.com/mailman/listinfo/resin-interest
>>     
>
>
>
> _______________________________________________
> resin-interest mailing list
> resin-interest@caucho.com
> http://maillist.caucho.com/mailman/listinfo/resin-interest
>   


_______________________________________________
resin-interest mailing list
resin-interest@caucho.com
http://maillist.caucho.com/mailman/listinfo/resin-interest

Reply via email to