Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 1114 by RDubrawski: Incorrect email address generation for AD  
based authentication.

*NOTE: Do not post confidential information in this bug report.*

What version are you running?

What's the URL of the page containing the problem?

What steps will reproduce the problem?
1. Setup to use Active Directory authentication
2. Set your domain to the AD domain
3. Allow users to log in.

What is the expected output? What do you see instead?
The AD domain is being used to generate the users email address.  This is
not generally true ( eg. should have been ).
Since there is only room to specify one domain when setting up AD, it is
not possible to specify a different email domain.

This is probably an enhancement.  It would be more useful to allow setting
up of the email address generation separately from the authentication
service setup, and if a rule could be defined ( eg. my installation uses for email, but my previous employer used ).

What operating system are you using? What browser?
Windows XP with firefox,
Linux (RedHat EL4.7, Ubuntu 9.04 ) with firefox.

Please provide any additional information below.

At this point it is a nuisance since users are able to fix the email
address once logged in.

You received this message because you are listed in the owner
or CC fields of this issue, or because you starred this issue.
You may adjust your issue notification preferences at:

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to
To unsubscribe from this group, send email to
For more options, visit this group at

Reply via email to