Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 1312 by dbunduki: Settings sometimes ignored
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=1312

What version are you running?
ReviewBoard 1.0.1 on linux amd64, python 2.6

What's the URL of the page containing the problem?
http://reviews.vvisions.com/admin/settings/general/
http://reviews.vvisions.com/admin/settings/email/

What steps will reproduce the problem?
1. Go to the settings page
2. Change Authentication Method" to "Active Directory"
3. Hit "Save". The page says settings saved successfully.
4. Reloading the page sometimes forgets the settings and reverts it to
"Standard Registration". Hitting reload repeatedly will sometimes show the
correct settings again. (When this happens AD authentication does not work).

What is the expected output? What do you see instead?
Settings are always saved and displayed / Saved settings are only sometimes
displayed.

Please provide any additional information below.
This happens on other settings like "Search" and "E-Mail Settings". The
settings get saved to the database (mysql on localhost) but then
Reviewboard most of the times seems to be ignoring them and reverting to
the defaults. When this happens it lacks the functionality of the setting
in question. For example, when it "forgets" the authentication method (set
to AD), loging in with the domain account does not work. Refreshing the
main page a couple of times sometime will allow it to work again. When it
"forgets" that search is enabled, the search box disappears. Again,
refreshing a couple of times will make it show up but then it disappears
again. The correct settings get stored in the database, but reviewboard
cannot read/detect them most times.

--
You received this message because you are listed in the owner
or CC fields of this issue, or because you starred this issue.
You may adjust your issue notification preferences at:
http://code.google.com/hosting/settings

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to