Updates:
        Summary: HTTPS Subversion repositories don't work with Review Board
        Status: Fixed
        Owner: chipx86

Comment #16 on issue 1072 by chipx86: HTTPS Subversion repositories don't  
work with Review Board
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=1072

--config-dir isn't going to be supported, as we absolutely depend on using  
$HOME for
.ssh/known_hosts anyway (this is beyond our control). So supporting  
--config-dir just
makes it more complicated and only solves half our problem.

I don't know why your Apache is inheriting $HOME. That sounds like a broken  
setup
issue. Sure, we could in theory work around this for pysvn, but again, same  
problem
as I mentioned above for .ssh, which we can't as easily work around.

That all being said, we now support SSL in our Git repository.

This bug became a mix of several different bug reports, but since it all  
centers
around SSL support, I'm repurposing the bug. Please feel free to open a new  
bug for
the broken $HOME issue. Maybe we can do something about it in code, but I  
suspect
it's better as a doc'd issue. Please tell me more about your Apache/distro  
config in
the report if you file it.

--
You received this message because you are listed in the owner
or CC fields of this issue, or because you starred this issue.
You may adjust your issue notification preferences at:
http://code.google.com/hosting/settings

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to