Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 1363 by cybrocop: API:    
/api/json/reviewrequests/<review_request_id>/reviews/  -- Non-existent  
reviews return 404 not found

*NOTE: Do not post confidential information in this bug report.*

What version are you running?


What's the URL of the page containing the problem?


What steps will reproduce the problem?
1. Create a new review (i.e. Review ID: 123)
2. Delete the review completely.
3. Request the review through the API

What is the expected output? What do you see instead?

I get a 404 Not Found error.

If the review looks like a valid review ID, then instead of 404 I should
get a JSON formatted error indicating that the review id was not found.

The 404 exception doesn't tell me if the review was not found. It simply
tells me there was some server error. Maybe RB is mis-configured. Maybe I'm
querying the wrong server.

Maybe you will disagree that this is a defect, but I thought I should
mention it anyway.

The workaround I'm using now is catching 404 exceptions and *assuming* that
this means the requested review doesn't exist.

What operating system are you using? What browser?


Please provide any additional information below.

You received this message because you are listed in the owner
or CC fields of this issue, or because you starred this issue.
You may adjust your issue notification preferences at:

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to
To unsubscribe from this group, send email to
For more options, visit this group at

Reply via email to