Comment #2 on issue 1750 by mountainmilk: Unable to dd svn+ssh repository when host requires rsa cert auth & disallows password auth
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=1750

Okay So I'll have to return to this at a later time but I got one more bit of news... I restored my ReviewBoard installation and made the important change of fixing the netloc_user bug. NOTE: If anything needs to be fixed on this bug its this.

So with this clean install with that slight modification I again attempted to connect to the repository. This time I copied the id_rsa from wwrun to reviewboards data/.ssh. Then in the add repository page I gave the repo url. This resulted in publickey failure. So then i put wwwrun in the username box and I got a success however I was given the error that there was no repository at this location. Same problem as earlier:

010-08-07 17:19:03,605 - INFO - Authentication (publickey) successful!
2010-08-07 17:19:03,706 - DEBUG - EOF in transport thread
2010-08-07 17:19:03,895 - ERROR - SVN: Failed to get repository information for svn+ssh://xxxx.com/path/to/repo: Network connection closed unexpectedly

More to come.


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-iss...@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to