Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 1955 by speedfirst: post-review can't post when https proxy is setup on MAC OSX
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=1955

*NOTE: Do not post confidential information in this bug report.*

What version are you running?
RBTools 0.2



What steps will reproduce the problem?
1. setup https proxy in the system preference
2. write the domain not applied that proxy
3. in terminal, post-review --target-people xxx -p xxxxx

for example, the reviewboard URL is: https://reviewboard.abc.com;
https proxy is set to: https:proxy.def.com;
set exception for https proxy: localhost, 127.0.0.1, *.abc.com
This means when I try to connect https://reviewboard.abc.com, do not use the proxy

What is the expected output? What do you see instead?
except:
the review request can be post correctly

current:
501 error
 this is the output of debug mode
Attempting to create review request on XXXXXXXXXXXXXXX for None
HTTP POSTing to https://reviewboard.abc.com/api/json/reviewrequests/new/: {'repository_path': 'XXXXXXXXXXXXXXXXX'} Got HTTP error: 501: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd";>
<HTML><HEAD><META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">
<TITLE>ERROR: The requested URL could not be retrieved</TITLE>
<STYLE type="text/css"><!--BODY{background-color:#ffffff;font-family:verdana,sans-serif}PRE{font-family:sans-serif}--></STYLE>
</HEAD><BODY>
<H1>ERROR</H1>
<H2>The requested URL could not be retrieved</H2>
<HR noshade size="1px">
<P>
While trying to retrieve the URL:
<A HREF="https://reviewboard.abc.com/api/json/reviewrequests/new/";>https://reviewboard.abc.com/api/json/reviewrequests/new/</A>
<P>
The following error was encountered:
<UL>
<LI>
<STRONG>
Unsupported Request Method and Protocol
</STRONG>
</UL>

<P>
Squid does not support all request methods for all access protocols.
For example, you can not POST a Gopher request.
<P>Your cache administrator is <A HREF="mailto:h...@vmware.com";>h...@vmware.com</A>.

<BR clear="all">
<HR noshade size="1px">
<ADDRESS>
Generated Fri, 21 Jan 2011 04:24:34 GMT by osdc-proxy.vmware.com (squid/2.6.STABLE18)
</ADDRESS>
</BODY></HTML>

Error creating review request: HTTP 501

However, if I disable that https proxy in the system preference, the request is posted correctly.


What operating system are you using? What browser?
Only happens in OSX Snow Leopard 10.6.5
in Ubuntu 8, 10 and RHEL 5, it's OK


Please provide any additional information below.


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to