Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2118 by Posting reviewrequest using post-review getting error

* NOTE: Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*                             *

What version are you running?

What's the URL of the page containing the problem?

What steps will reproduce the problem?
1. While posting a reviewrequest using post-review tool getting below error

Error creating review request: HTTP 500

What is the expected output? What do you see instead?

What operating system are you using? What browser?

Linux RHEL el5

Please provide any additional information below.

Getting error as below

    return lambda *args:, *args)
  File "/usr/local/lib/python2.5/site-packages/", line 284, in run
    return, *self.__flatten(args))
P4Exception: [P4#run] Errors during command execution( "p4 describe -s 107805" )

        [Error]: Perforce password (P4PASSWD) invalid or unset.

Can someone advise what could be the issues here.

I also set the perforce repository properly (Home › Scmtools › Repositories ›), Does username and password required ?

here i am using perforce.

Also when i set the username and password the password field goes blank even after saving is it a default behavior

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to
To unsubscribe from this group, send email to
For more options, visit this group at

Reply via email to