Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2214 by manjunat...@gmail.com: RB 1.6 RC2 broken on Windows
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2214

* NOTE: Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*       reviewbo...@googlegroups.com                             *

What version are you running?
1.6 RC2

What's the URL of the page containing the problem?
home page [ http://sped177 ]

What steps will reproduce the problem?
1. upgraded 1.5 to 1.6 RC2 on Windows x64
2.
3.

What is the expected output? What do you see instead?
Home page says "Broken"
Got the mail from RB with below error

Traceback (most recent call last):

File "c:\python25\lib\site-packages\django-1.3-py2.5.egg\django\core\handlers\base.py", line 89, in get_response
    response = middleware_method(request)

File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.6rc2-py2.5.egg\reviewboard\admin\middleware.py", line 48, in process_request
    if (check_updates_required() and

File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.6rc2-py2.5.egg\reviewboard\admin\checks.py", line 130, in check_updates_required
    'server_user': getpass.getuser(),

  File "C:\Python25\lib\getpass.py", line 106, in getuser
    import pwd

ImportError: No module named pwd

<ModPythonRequest
path:/favicon.ico,
GET:<QueryDict: {}>,
POST:<QueryDict: {}>,
COOKIES:{'rbsessionid': '6a4d1495b89bcb24eee39d4e5af5a8df'},
META:{'AUTH_TYPE': None,
 'CONTENT_LENGTH': 0,
 'CONTENT_TYPE': None,
 'GATEWAY_INTERFACE': 'CGI/1.1',
 'HTTP_ACCEPT': '*/*',
 'HTTP_ACCEPT_CHARSET': 'ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.3',
 'HTTP_ACCEPT_ENCODING': 'gzip,deflate,sdch',
 'HTTP_ACCEPT_LANGUAGE': 'en-US,en;q=0.8',
 'HTTP_CONNECTION': 'keep-alive',
 'HTTP_COOKIE': 'rbsessionid=6a4d1495b89bcb24eee39d4e5af5a8df',
 'HTTP_HOST': 'sped177',
'HTTP_USER_AGENT': 'Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Chrome/12.0.742.122 Safari/534.30',
 'PATH_INFO': u'/favicon.ico',
 'PATH_TRANSLATED': None,
 'QUERY_STRING': None,
 'REMOTE_ADDR': '10.13.8.238',
 'REMOTE_HOST': None,
 'REMOTE_IDENT': None,
 'REMOTE_USER': None,
 'REQUEST_METHOD': 'GET',
 'SCRIPT_NAME': '',
 'SERVER_NAME': 'sped177',
 'SERVER_PORT': 80,
 'SERVER_PROTOCOL': 'HTTP/1.1',
 'SERVER_SOFTWARE': 'mod_python'}>



What operating system are you using? What browser?
Windows 2003 x64,  Google chrome

Please provide any additional information below.
After I commented out check_updates_required() in reviewboard\admin\checks.py, it works. I think pwd is not available for Windows. May be we need add a check for platform.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to