Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2246 by koushi...@gmail.com: RBTools installation error
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2246

I have installed Python2.7;
configured the path PATH=%PATH%;c:\Python27;c:\Python27\Scripts
Installed Python setup tools.
Now,
To install RBTools, I am facing the flowing error:

C:\Users\kbhatta>easy_install-2.7 rbtools
Searching for rbtools
Reading http://pypi.python.org/simple/rbtools/
Couldn't find index page for 'rbtools' (maybe misspelled?)
Scanning index of all packages (this may take a while)
Reading http://pypi.python.org/simple/
No local packages or download links found for rbtools
Best match: None
Traceback (most recent call last):
  File "c:\Python27\Scripts\easy_install-2.7-script.py", line 8, in <module>
load_entry_point('setuptools==0.6c11', 'console_scripts', 'easy_install-2.7'
)()
File "c:\Python27\lib\site-packages\setuptools\command\easy_install.py", line
1712, in main
    with_ei_usage(lambda:
File "c:\Python27\lib\site-packages\setuptools\command\easy_install.py", line
1700, in with_ei_usage
    return f()
File "c:\Python27\lib\site-packages\setuptools\command\easy_install.py", line
1716, in <lambda>
    distclass=DistributionWithoutHelpCommands, **kw
  File "c:\Python27\lib\distutils\core.py", line 152, in setup
    dist.run_commands()
  File "c:\Python27\lib\distutils\dist.py", line 953, in run_commands
    self.run_command(cmd)
  File "c:\Python27\lib\distutils\dist.py", line 972, in run_command
    cmd_obj.run()
File "c:\Python27\lib\site-packages\setuptools\command\easy_install.py", line
211, in run
    self.easy_install(spec, not self.no_deps)
File "c:\Python27\lib\site-packages\setuptools\command\easy_install.py", line
434, in easy_install
    self.local_index
File "c:\Python27\lib\site-packages\setuptools\package_index.py", line 475, in
fetch_distribution
    return dist.clone(location=self.download(dist.location, tmpdir))
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'clone'


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to