Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2343 by chris.ta...@gmail.com: "Expand All" button uses hardcoded URL for icon
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2343

* NOTE: Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*       reviewbo...@googlegroups.com                             *

What version are you running?
1.6.1

What's the URL of the page containing the problem?
http://genenews.dyndns.org/rb/r/2/

What steps will reproduce the problem?
1. Look at "Expand All" button
2. Inspect source for relevant template (reviews/review_detail.html)
3. Observe the following code:

{% if entries %}
 <li>
<img width="14" height="14" border="0" alt="" src="/media/rb/images/expand.png">
  <a href="#" id="expand-all">{% trans "Expand All" %}</a>
 </li>
{% endif %}


What is the expected output? What do you see instead?
Should see {{ MEDIA_URL }} or some such instead of /media/

What operating system are you using? What browser?
Doesn't matter.

Please provide any additional information below.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to